Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok pre divákov po 11-tich rokoch: Koniec Brychtovej Pošty pre teba!

Katarína Brychtová sa musí rozlúčiť s reláciou Pošta pre teba. Zobraziť galériu (6)
Katarína Brychtová sa musí rozlúčiť s reláciou Pošta pre teba.

BRATISLAVA - Rušia ich! Už na jar to nevyzeralo s reláciou Pošta pre teba ružovo. RTVS ale nakoniec tvorcom zmluvu predĺžila aspoň do konca tohto roka. No dnes je už jasné, že december znamená definitívny koniec pre program Kataríny Brychtovej (47). Po dlhých jedenástich rokoch sa musí moderátorka s týmto formátom rozlúčiť. Čo s ňou bude?!

Tento rok v apríli sa prevalila informácia o tom, že susedia Česi prišli o Poštu pre teba. Následne vyplávalo na povrch, že ďalšia existencia relácie je otázna aj u nás. Zmluvy boli podpísané len do konca júna. Katarína Brychtová a poštár Ludwig Bagin nakoniec toto zemetrasenie ustáli a spolupráca sa predĺžila. Ale len do konca roka, o čom informuje denník Plus Jeden deň. 

Dnes je už jasné, že emotívny program na obrazovkách dožíva. Ešte donedávna síce bol v hre redizajn dlhoročnej relácie, no RTVS sa nakoniec rozhodla pre definitívny koniec Pošty pre teba. Nahradí ju iný projekt. „V tej podobe, v akej doteraz existovala na obrazovkách, končí. Na rok 2015 sa pripravuje nový formát,” prezradil náš zdroj. 

Pre stálych divákov je to iste šok. Zdá sa však, že príliš smutní nemusia byť. Verejnoprávna televízia totiž sľubuje, že novinka bude tiež založená na rovnakom princípe. „Pošta pre teba bude pokračovať v novej podobe aj s Katkou Brychtovou. Pripravujeme formát, ktorý bude Pošte pre teba veľmi podobný. Taktiež je postavený na spájaní spoločných príbehov a osudov ľudí. Relácia bude Katke Brychtovej šitá na mieru a s jej spoluprácou určite rátame. Viac v tejto chvíli nebudeme komentovať,” povedal nám PR manažér RTVS Juraj Kadáš.

Vyzerá to teda tak, že príliš veľa sa toho nakoniec ani nezmení. Úplne jasné to však bude až budúci rok, kedy sa nový program objaví na obrazovkách. Isté však je, že porovnávaniu s obľúbenou Poštou pre teba sa nevyhne. Topky.sk zisťovali, čo na tento krok hovorí samotná Brychtová, na naše otázky však zatiaľ nereagovala.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu