Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mojsejovú opäť zadržala polícia: Zrútila sa, je na psychiatrii!

Nora Mojsejová
Nora Mojsejová

KOŠICE – Zas jej hrozí basa! Na slobode sa Nora Mojsejová (56) dlho neohriala. Už nejakú dobu sa šírila správa, že podnikateľka sa chystá do USA, a tak začala prokuratúra konať. Keď však vyslaní muži zákona prišli po tmavovlásku do domu jej sestry, psychicky sa zrútila.

Noru Mojsejovú začiatkom októbra prepustili z vyšetrovacej väzby. Čoskoro sa však prokurátor rozhodol, že ju tam opäť pošle. V pondelok preto prišla do domu podnikateľkinej sestry polícia, aby ju zadržala. Tento tlak však tmavovláska nezvládla a psychicky sa zrútila. Podľa našich informácií Mojsejová leží na I. psychiatrickej klinike UNLP v Košiciach.

Krajský prokurátor už vypracoval nový návrh na vzatie do väzby na obžalovanú. „Dôvodom sú informácie o možnom vycestovaní do USA, a tak je obava o možnom úteku a vyhnutiu sa následnému vyšetrovaniu,“ dozvedeli sme sa na príslušných miestach.

Noru Mojsejovú pustili z vyšetrovacej väzby 4. októbra - po 13 mesiacoch strávených za mrežami. Odvtedy bývala v dome svojej sestry Eriky a chodievala i do svojho butiku v centre mesta. Naďalej bola vyšetrovaná na slobode. Je obžalovaná z niekoľkých závažných daňových podvodov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu