Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizáckej farmárke sa rozplynul sen: Je to strašné, na hanbu!

Na Farme skončila Alžbeta Janíčková. Zobraziť galériu (10)
Na Farme skončila Alžbeta Janíčková. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Každý týždeň sa na Farme končí duelom. Inak to nebolo ani v závere toho siedmeho. No zmenou pre divákov Markízy bolo, že si ho namiesto piatka pozreli až v sobotu. V súboji sa stretli dve ženy - Miriam Pribaničová (53) a Alžbeta Janíčková (46). Tá, keďže sa stala druhou duelantkou, mala právo vyberať disciplíny. No jej voľba nebola správna. Staršia súťažiaca ju totiž porazila na plnej čiare. Betke sa tak rázom rozplynul veľký sen o rekonštrukcii domu jej mamy, za ktorý sa hanbí.

Súťažiaci z markizáckej Farmy majú za sebou už siedmy vyraďovací súboj. Prvou duelantkou sa stala Miriam Pribaničová. Tá si následne vybrala za súperku Alžbetu Janíčkovú. „Necháme to na náhodu, či sa vráti ona alebo ja,“ povedala krátko pred duelom Betka, ktorá ako vyzvaná súťažiaca mala právo výberu disciplín. No ako sa ukázalo, jej voľba nebola najšťastnejšia. O sedem rokov staršia súťažiaca totiž robotníčku z Vrábeľ porazila na plnej čiare. 

Najprv si dámy porovnali sily v pílení dreva. A hoci sa obe pri tejto úlohe poriadne zapotili, viac vytrvalosti prejavila Miriam. Získala teda prvý bod. V druhej disciplíne - prekvapení - zohrali hlavnú úlohu veľké pľúca farmárok. Ich úlohou totiž bolo zadržať dych a ponoriť hlavu do vody. A keďže dlhšie potopená zostala Pribaničová, získala aj druhý bod. Tým pádom sa stala absolútnou víťazkou duelu. 

Janíčkovej sa tak rázom rozplynul veľký sen - prostredníctvom výhry chcela pomôcť mame. „Mala som veľký sen, že mame pomôžem s domom. Strašne vyzerá, na hanbu. Každý má svoje obydlie pekne postavené alebo upravené... Ako mama to nikto nemá. Chcela som jej veľmi pomôcť. No čo sa dá robiť,“ reagovala sklamane farmárka, ktorej vraj budú veľmi chýbať zvieratá a Tibor s Viktorom. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu