Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VyVolená Linda 9 rokov po výhre: Je z nej predčasne zostarnutá blondína!

Linda Drevenková už vyzerá úplne inak než v čase prvých VyVolených. Zobraziť galériu (6)
Linda Drevenková už vyzerá úplne inak než v čase prvých VyVolených.

BRATISLAVA - Stále sa mení! Linda Drevenková (30) sa zviditeľnila ako historicky prvá víťazka šou VyVolení. Na obrazovkách sa objavuje aj teraz - vo vyzliekacom kvíze na TV8. Nie každý ju však zrejme hneď spozná. Zo sympatickej tmavovlásky je totiž aktuálne blondínka. Navyše, na svoj vek vyzerá akosi staršie. Ku kráse jej nepomáha ani účes à la ošklbané kura.

Opäť iná! Linda Drevenková od svojho víťazstva vo VyVolených viackrát zmenila imidž. Aktuálne je z nej blondínka, a tak si ju zrejme málokto z divákov vyzliekacieho kvízu na TV8 okamžite spojí s jojkárskou šou. Treba sa naozaj dobre zadívať, aby v polonahej tridsiatničke človek spoznal pobláznenú tmavovlásku zo slávnej vily. 

Nie je to však len farbou vlasov. Na najnovších záberoch totiž vyzerá Linda akosi zostarnuto. Pokojne by ste jej hádali aj o desať rokov viac. Drevenkovú na tento fakt taktne upozornila pri opaľovacej fotke aj jedna z jej známych. „Nepreháňaj to s tým slniečkom, lebo budeš skoro stará a to už nenavrátiš,” napísala blondínkina kamarátka. Možno by pomohla aj zmena účesu. Na záberoch z nedávnej dovolenky totiž pôsobí „televízna hviezda” akosi ošklbane.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu