Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bez miliónov a bez podprsenky: Takto si zarába VyVolená Linda... Ľuďom je na smiech!

Linda Drevenková pred desiatimi rokmi, keď súťažila v šou Vyvolení (vľavo) a dnes ako blondína v súťažnom kvíze (vpravo). Zobraziť galériu (9)
Linda Drevenková pred desiatimi rokmi, keď súťažila v šou Vyvolení (vľavo) a dnes ako blondína v súťažnom kvíze (vpravo).

BRATISLAVA – To je hanba! Linda Drevenková (30) sa pred dlhými desiatimi rokmi stala historicky prvou víťazkou reality šou VyVolení. Vtedy si tmavovláska získala sympatie divákov svojou bezprostrednosťou a zmyslom pre humor. Dnes je ale ľuďom doslova na smiech. Nechala si zväčšiť prsia, prefarbiť si vlasy na blond a ako polonahá „moderátorka“ na istej stanici sprevádza súťažným kvízom. A perlí tam jedna radosť...

Tá ale dopadla! Lindu Drevenkovú, ktorá sa pred desiatimi rokmi stala prvou víťazkou reality šou Vyvolení, by dnes diváci už zrejme nespoznali. Z bezprostrednej tmavovlásky je dnes už úplne iná žena. Stala sa z nej blondínka, ktorá si nechala zväčšiť poprsie, a z rozprávkovej výhry 11 miliónov, ktorá zahŕňala dom, auto, dovolenky i ročnú rentu, už nemá zjavne nič.


Pozrite na tie MELÓNY: VyVolená Linda už predviedla nové silikóny!

Verejná spoveď VyVolenej Lindy: Šou mi zničila život, výhra bola prekliata!


Dnes si Linda opäť zarába ako „obyčajný smrteľník“. Rodáčka z Nových Zámkov moderuje na istej televíznej stanici telefonický súťažný kvíz. Aktuálne však video z jej práce začalo kolovať po internete a ľudia sa na nej poriadne zabávajú. Pozornosť na seba strhla nielen radikálne zmeneným výzorom, ale aj outfitom, ktorý na obraz zvolila. Priesvitné minišaty ledva zakrývali jej zadok a zároveň odhalili jej silikónové vnady.

To však nie je všetko, čím  Linda „ohúrila“ divákov. Ľuďom je na smiech predovšetkým kvôli svojmu televíznemu prejavu, v ktorom perlí jedna radosť. „Máme tam kvádre. Je to veľmi obrovská stavba. Patrí to až k siedmim divom sveta. A toto je prosím ôsmy aj deviaty div sveta. Tieto schodíky k výhre,“ vyšlo z Lindiných úst, ktorá svoju reč umocňuje prehnanou gestikuláciou. „Toto snáď nie je možné,“ napísal pod video jeden divák a ďalší sa k nemu pridal: „Pane Bože, ochráň ma od všetkého hlúpeho, prosím.“ V tomto prípade písať viac by bolo už asi zbytočné, pozrite si video pod článkom.

VIDEO: Linda Drevenková takto perlí v súťažnom kvíze

Linda Drevenková

Viac o téme: Linda Drevenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu