Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pop diva Rolins po falošnom rozchode: Dara, vidíš, čo si spôsobila?!

Dara Rolins si teraz môže spytovať svedomie. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins si teraz môže spytovať svedomie.

PRAHA - Nerozmýšľala?! Dara Rolins (41) si pripravila pre svojich fanúšikov dvojnásobne nepríjemné prekvapenie. Prvý šok priniesli správy o rozchode s Patrikom Rytmusom Vrbovským (37). Druhý prišiel po tom, čo sa česká internetová stránka Extra.cz priznala, že túto fámu vypustili do sveta po dohode so speváčkou a ide vlastne o reklamnú kampaň. Mnohí blondínkini obdivovatelia sú týmto jej krokom zaskočení a nevedia sa z toho spamätať. Pop dive odkazujú, že ich ako človek maximálne sklamala.

Klamstvá za prachy! Keď sa v pondelok objavila prvá správa o rozchode Dary Rolins a Patrika Rytmusa Vrbovského, málokto tomu veril. Špekulácie v tomto smere však podporil fakt, že speváčka informácie nijako nevyvrátila. Rovnako tak ani jej manažérka Eva Skallová. Koniec vzťahu napokon pre český denník Blesk potvrdil samotný raper. 

Po čase však vyšlo najavo, že párik si naďalej užíva jeden druhého. Mätúci článok o rozchode bol vopred dohodnutý s internetovým portálom Extra.cz. Cieľom vypustenia tejto fámy bolo podporiť pripravovanú reklamnú kampaň, v ktorej bude Dara účinkovať. Nepochopiteľné však je, že na svojich fanúšikovských stránkach sa speváci snažili zo všetkého vykrútiť. Vinu hádzali len na médiá, pritom sami sa s jedným z najtvrdších bulvárnych serverov v Čechách na tejto dezinformácii spikli. 

Rytmus dokonca tvrdil, že aj jeho vyjadrenie potvrdzujúce krach je len výmysel. Z tohto klamstva ho ale usvedčila manažérka jeho partnerky. „Patrika sa to paradoxne vôbec nemalo týkať. Celá kampaň je postavená na Darine, ktorá nikdy nič nepovedala a nepotvrdila. Všetko malo byť v rovine špekulácií. Bol z toho asi vynervovaný. Čo povedal, bolo nešťastné. Zazmätkoval a potvrdil to,” povedala Eva Skállová pre Super.cz. 

Fanúšikovia, ktorí si všetky informácie poskladali dokopy, sú z umelcov poriadne sklamaní. „Kto mlčí, ten svedčí... Dohodnúť sa s novinármi a potom tvrdiť ‚o nás bez nás‛, to chce hlboko zakopať aj posledné zvyšky normálnosti. Na svete sú šikovní a zaujímaví ľudia, ktorí by sa k tomuto neznížili,” reagovala na speváčkin postoj na Facebooku jedna zo žien. 

Najhorším dôsledkom nedomyslenej mediálnej hry je strata dôvery. Niektorí obdivovatelia umelkyne sa cítia oklamaní a nechápu, že blondínka si dovolila takto sa s nimi zahrávať kvôli peniazom za kampaň. „Nerozumiem, čo tým chceli dosiahnuť. Veď to nenapadlo ani jednému, že poškodia iba sebe? Čudujem sa Darine, že na také niečo pristúpila. Bol to podraz na fanúšikov,” stojí v jednom z mnohých komentárov k tejto kauze. A iní sú dokonca odhodlaní spevákov úplne bojkotovať: „Ich produkciu bez výnimky vypnem, nech mi ju už bude ktokoľvek servírovať v akejkoľvek forme.”

Ďalšie negatívne reakcie na aféru s rozchodom

⇒ Dara, bolo mi ľúto, že vaša láska skončila. Teraz ale som skôr pobúrená, že ste si z nás všetkých vystrelili. 

⇒ Hlavne si neuvedomujú, že fanúšikovia ich živia a bez nich sú nikto. Preto mi to príde úbohé a drzé sa takto prezentovať. 

⇒ Až doteraz som si myslela, že nie ste odkázaní na takéto hlúpe ťahy. Týmto akurát stratíte veľa fanúšikov.  

⇒ Teraz ste ma sklamali. Obidvaja. A to som vás mala ako pár fakt rada a fandila som vám. 

⇒ Či žijú spolu alebo nežijú, také veci ma nezaujímajú, len si musia uvedomiť, že majú množstvo fanúšikov a karta sa môže obrátiť - nie, že zarobia na reklame a ľudskej hlúposti, ale presne opačne, že prídu o fanúšikov aj peniaze. Možno už potom sa začnú správať ako ľudia. Dôvera sa buduje veľmi, veľmi dlho, ale veľmi rýchlo sa môže stratiť.   

⇒ Dara, mám vás rada, ale toto bolo naozaj cez čiaru. Váš pohľad na vec som si prečítala, ale uvedomujete si, že ako speváčka a verejná osoba by ste mali myslieť na pohľad ľudí, ktorí vám fandia? Musím teraz dať za pravdu Matějovi Homolovi, ktorý o vás kedysi prehlásil, že za to, aby ste sa dostali na titulku, urobíte čokoľvek. „Ja ti za včerajšok píšem mínus.”  

⇒ Žeby túžba po zviditeľnení? Lacné, ako oni obaja. 

⇒ Naozaj ste si touto kampaňou pomohli... Spravili ste zo seba úplných zúfalcov, ktorí sú ochotní za pár riadkov v médiách spraviť čokoľvek.  

⇒ Môj názor je, že hazardujú s priazňou svojich fanúšikov, a to je úbohé. Tu vidno, ako si ich vážia.

⇒ Sú to obyčajní klamári a ešte sa na tom bavia. Je mi z nich na grc, fuj.  

⇒  Ja si myslím, že to nenatreli bulváru, ale svojim fanúšikom, ktorí ich zbožňujú. A to je dosť smutné, že vďaka ľuďom, ktorí si možno kúpia aj CD alebo idú na koncert, sa takto zviditeľňujú a robia si z nich srandu, resp. bláznov. Môžu sa hanbiť! 

⇒ Robíte si z ľudí srandu, Dara a Rytmus. Dovolím si tvrdiť, že asi stratíte veľa fanúšikov. Pekne ste to pokašľali.  

⇒ Všetci fanúšikovia veľmi Dare a Rytmusovi fandia a úprimne im prajú lásku, ktorá z nich vyžaruje, keď sú spolu. Všetci im prajeme šťastie. Toto bolo kvôli reklame nechutné.  

⇒ Bla, bla, blaaa... Darinka, povedz to rovno! Peniažky ti vždy boli, aj sú cennejšie ako tvoji fanúšikovia. A tento tvoj posledný status, stačilo. Unlike.  

⇒ Príde mi to trápne, už len s ohľadom na ľudí, čo na Daru mysleli. Toto sa fanúšikom nerobí.  

⇒ Lásku im prajem, ale hlášky o rozchode boli trápne.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu