Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z rozchodu Dary Rolins a Rytmusa trápna fraška: Klamstvá kvôli prachom!

Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský podviedli všetkých svojich fanúšikov. Išlo len o reklamný ťah. Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský podviedli všetkých svojich fanúšikov. Išlo len o reklamný ťah.

PRAHA - Hlavne, že zarobili! V pondelok poobede sa začali šíriť správy o konci vzťahu Dary Rolins (41) a Patrika Rytmusa Vrbovského (37). Raper ich dokonca po nejakom čase aj potvrdil. Ako však vysvitlo, išlo len o vypočítavý ťah. Speváci sa dohodli s českým webom Extra.cz, že spolu vypustia do sveta túto šokujúcu informáciu a oni sa obrnia mlčaním, kým o nich nebude písať čo najväčší počet médií. Po tom, čo podviedli všetkých svojich fanúšikov, prezradili, že sa upísali reklamnej kampani. Tá je postavená práve na rozchode. V realite však randia naďalej.

Šialené rozuzlenie! Správy o rozchode Dary Rolins a Patrika Rytmusa Vrbovského sa začali šíriť v pondelok na obed a zneli naozaj neuveriteľne. Podvečer - po niekoľkých hodinách neistoty, však raper krach vzťahu potvrdil pre český denník Blesk. „Áno, rozišli sme sa, ale vyjadríme sa až o dva dni,” povedal bez bližších podrobností. 

Teraz je už ale jasné, že žiadna dráma sa medzi hudobníkmi neudiala a sú stále spolu. Médiá a fanúšikov podviedli len kvôli reklamnej kampani, na ktorej si najnovšie slušne zarobia. „Informáciu o rozchode páru, ktorú nepriamo vypustil náš web po dohode s obomi aktérmi a naším inzerentom, výrobcom žuvačiek Orbit, zabodovala,” píše sa na českej stránke Extra.cz, ktorá to celé s interpretmi spískala. 

Možno si pamätáte na spot s hercom Antoniom Banderasom, ktorý sa „rozišiel” so šiškou, presnejšie so zvyškami jedla vo svojich ústach. Rovnako je to aj s Darou a Rytmusom. Správa o konci ich vzťahu bola falošná a oni dlhé hodiny mlčali len preto, aby nachytali čo najviac ľudí a médií - dokonca aj televíziu Markíza, ktorá o tom informovala v Televíznych novinách. Ktovie, či si uvedomili, že tým podvádzajú hlavne svojich fanúšikov, ktorí sledujú televíziu a čítajú články. 

„V médiách sa objavila informácia, že sa s Patrikom rozchádzame. Nerozišli sme sa spolu, rozišli sme sa so zvyškami jedla. Chcela som v spojení s kampaňou značky Orbit poukázať na to, že by sme mali žuvať po každom jedle. Celá pasca na novinárov vznikla vďaka hlavnému sloganu - Daj kopačky zvyškom jedla. Bola som zvedavá, ako sa k vypustenej kačici český bulvár postaví,” vyjadrila sa vo svojom vyhlásení blondínka. 

Táto mediálna bublina (ako príznačne, v súvislosti so žuvačkovou tématikou:)...vznikla tzv. o nás bez nás. Neurobila som pre to nič. Stačilo mať 36 hodín vypnutý telefón. O všetko sa postarali špekulácie senzácie chtivých novinárov, píše Dara na svojom profile na Facebooku. Pravda je však taká, že viaceré médiá vrátane topiek chceli predísť práve takémuto nedorozumeniu. Preto sa s ňou snažili skontaktovať. Nereagovala na esemesky, hoci boli doručené. Nezdvíhala ani telefón, hoci ho mala až do poobedia zapnutý. Hlavu do piesku pchala aj jej manažérka Eva Skallová, ktorá odmietla v súvislosti s rozchodom čokoľvek komentovať. Povedala iba toľko, že sa k nemu vyjadrí neskôr.

Bez ohľadu na tieto okolnosti by nás však zaujímalo, ako sa k tomuto celému postavia fanúšikovia. Keď sa totiž jedna z obdivovateliek Dary Rolins na Instagrame spýtala na rozchod, poriadne to schytala. Ostatní ju zasypali nevyberanými vulgárnymi výrazmi a výčitkami, že práve kvôli ľuďom ako ona vznikajú takéto klebety. Tentoraz však fámy bez ohľadu na následky vypustili samotní aktéri... A nie všetci im to zrejme len tak ľahko odpustia. Navyše, hazardovať s vlastným vzťahom takýmito vymyslenými správami, sa tiež nemusí vyplatiť.


Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský na októbrovej XS La Femme Party v Bratislave>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu