Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce správy: Rozchod Dary Rolins a Rytmusa!

Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský už vraj netvoria zamilovaný pár. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský už vraj netvoria zamilovaný pár.

PRAHA - Plánovali dieťa, stavali spoločný dom... Dara Rolins (41) a Patrik Rytmus Vrbovský (37) sa dali dokopy približne pred tromi rokmi a zdalo sa, že spolu budú navždy. O to prekvapujúcejšie sú preto správy, ktoré aktuálne rezonujú v česko-slovenskom šoubiznise. Z okolia dvojice presakujú na verejnosť informácie, že je tento vzťah už minulosťou. Dvojica najprv otázky k tejto téme ignorovala, neskôr sa objavilo raperovo vyjadrenie v médiách u našich západných susedov.

Rozišli sa! Takéto správy o Dare Rolins a Patrikovi Rytmusovi Vrbovskom sa šíria zo susedných Čiech. Párik si pritom ešte v lete vychutnával spoločnú dovolenku a krátko predtým sa dokonca hovorilo aj o dieťati. „Máme dve detské izby, pretože si myslíme, dúfame a veríme, že tú jednu ešte budeme potrebovať,” rozprávala nedávno rozžiarená blondínka pre stránku iDnes.cz spred ich rozostavaného domu. 

Ako však minulý týždeň písal týždenník Šarm, na spoločné bývanie sa tešila viac práve speváčka než jej partner. Rytmus údajne v českej metropole bývať nechce a k stavbe nemá žiaden vzťah. Navyše, pracovná zaneprázdnenosť spôsobuje, že umelci niekedy spolu netrávia čas aj celé týždne. 

Podľa českého portálu Extra.cz už dvojica rozmýšľa len nad tým, ako oficiálne tento krach oznámiť. Po dlhých hodinách čakania sa v českom denníku Blesk objavila raperova citácia: „Áno, rozišli sme sa, ale vyjadríme sa k tomu až o dva dni.” Dara sa obrnila úplným mlčaním. Interpretka, ktorá pre topky.sk v minulosti už niekoľkokrát poskytla exkluzívne informácie, tentoraz na naše otázky nijako nereagovala.

Na sociálnu sieť Instagram si však v pondelok poobede zavesila obrázok s textom: „Niekedy potrebujem byť sama so svojou hudbou.” Evidentne si chce utriediť myšlienky a nájsť odpoveď na otázku, čo ďalej. Rovnako jej manažérka Eva Skallová médiá odbíjala. Napokon zvolila rovnakú rétoriku ako Rytmus. Vraj sa k celej veci vyjadrí v stredu. Pravdepodobne vtedy sa Patrik vráti z dovolenky. Aktuálne je totiž v zahraničí. 

Napriek rozchodu budú ešte minimálne nejakú dobu spájať Daru a Rytmusa spoločné pracovné aktivity. Obaja napríklad vystúpia na októbrovej XS La Femme Party. Lístky na podujatie si môžete zakúpiť na stránke predpredaj.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu