Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na pódiu sexi cice, doma žiadne parádnice: Twiinsky odhalili tváre bez mejkapu!

Speváčky z dua Twiins ukázali svoje nenalíčené tváre. Zobraziť galériu (6)
Speváčky z dua Twiins ukázali svoje nenalíčené tváre. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Tak, ako ich príroda stvorila! Hoci sa speváčky z dua Twiins Veronika a Daniela Nízlové (28) v spoločnosti objavujú vždy dokonalo upravené, najnovšie dokázali, že oplývajú aj prirodzenou krásou. Dokazuje to fotka z pohodlia domáceho prostredia, na ktorej nemajú ani gram mejkapu. Pozrite, ako vyzerajú!

Výrazný a vždy dokonalý mejkap v kombinácii s upravenými vlasmi a tip-top outfitom - presne takto pozná verejnosť sexi dvojičky Twiins. Nečudo, veď upravený a oku lahodiaci vzhľad je jednou z vecí, ktoré s ich povolaním skrátka súvisia. Keď sa však nájde chvíľa voľna, na všakovaké čačky a hrubé líčenie si dievčatá rozhodne nepotrpia. 

Dôkazom je najnovšia fotka, na ktorej sú zvodné tmavovlásky zachytené vo chvíli, keď piekli vianočné pečivo. A tie sexi šelmy, ktoré na koncertoch pobehujú po pódiu, by ste v nich rozhodne nespoznali. Naopak - dievčatá bez štipky mejkapu a v pohodlnom domácom oblečení oplývajú prirodzenou krásou. 

V tejto súvislosti sme kontaktovali aj samotné interpretky. Chceli sme vedieť, či sa lepšie cítia s hrubým mejkapom alebo uprednostňujú nenalíčenú tvár. „Väčšinou, ak ideme do mesta alebo niečo vybaviť, chodíme veľmi jemne nalíčené. Maximálne si namaľujeme mihalnice a dáme nejaký lesk na pery. Jedine na akcie chodíme výraznejšie namaľované. Ale rozhodne nie sme zástankyne toho, že musíme byť nonstop dokonale upravené,“ povedali nám sestry z dua Twiins. Ako sa páčia viac vám?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu