Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Premena známych Sloveniek vyráža dych: Z nevinných školáčok stelesnením sexepílu!

Sestry Daniela a Veronika Nízlové z dua TWiiNS sa za 11 rokov zmenili z nevinných školáčok na sexi dračice. Zobraziť galériu (14)
Sestry Daniela a Veronika Nízlové z dua TWiiNS sa za 11 rokov zmenili z nevinných školáčok na sexi dračice. (Zdroj: archív/playboy)

BRATISLAVA - Wau! Tieto tri písmená úplne vystihujú niekoľkoročnú premenu sestier Daniely a Veroniky Nízlových (28) z dua TWiiNS. Pri pohľade na záber najznámejších slovenských dvojičiek z roku 1996 sa človeku ani nechce veriť, akou obrovskou premenou prešli. Zatiaľ čo vtedy boli malými nevinnými dievčatkami, dnes sú ženským stelesnením sexepílu. Veď posúďte sami.

To snáď ani nie je pravda! Podobné slová si pri pohľade na archívne fotky Daniely a Veroniky Nízlových povedia mnohí. Na archívnych snímkach totiž vyzerajú dvojičky z dua TWiiNS ako nevinné školáčky. Tínedžerské tváričky, prirodzene hnedé vlasy, či oblečenie, ktoré len veľmi decentne odhaľuje ich telá.

No to všetko je už dávno minulosťou. Speváčky sa totiž za tie roky zmenili doslova na nepoznanie. Z hanblivých krások sa stali hotovým stelesnením sexepílu. Rady sa chvália nielen svojimi vypracovanými postavičkami, ale aj prsiami, ktoré si dali v roku 2007 zväčšiť. A keď idú do spoločnosti, nesmie chýbať zvodné oblečenie.

Dokonca sa pred pár mesiacmi nechali nahovoriť na fotenie do známeho pánskeho magazínu. Pikantné zábery z tejto sexi série určite potešili nejedno mužské oko. A napokon, týmito snímkami dokázali aj to, že už dávno nie sú tými malými dievčatkami ako pred rokmi.

Daniela a Veronika Nízlové z dua TWiiNS v súčasnosti pútajú pozornosť aj svojim sexepílom. Takto sa predviedli v slovenskej verzii pánskeho magazínu Playboy.
Zobraziť galériu (14)
Daniela a Veronika Nízlové z dua TWiiNS v súčasnosti pútajú pozornosť aj svojim sexepílom. Takto sa predviedli v slovenskej verzii pánskeho magazínu Playboy.  (Zdroj: playboy)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu