Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na Farme skončila krásna Snehulienka: Najprv všetkým vyrazila dych, potom ju vyhodili!

Prvý duel nezvládla Anna Koleňáková. Zobraziť galériu (12)
Prvý duel nezvládla Anna Koleňáková. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na výhru môže zabudnúť! V markizáckej Farme sa v piatok prvýkrát vyraďovalo. V dueli sa stretli dve ženy - Alžbeta Janíčková (46) a Anna Koleňáková (19). Zatiaľ čo prvú spomínanú označili na vyhadzov súperi, druhú si do súboja vybrala práve rodáčka z Vrábeľ. A dobre urobila. Mladšia a vitálnejšia tmavovláska z Hrušovian totiž napokon na Betku jednoducho nemala. Hoci v silovej disciplíne všetkým vyrazila dych, osudnou sa jej stala zdanlivo jednoduchá úloha v rámci prekvapenia.

Na skúsenejšiu nemala! Súťažiaci z markizáckej reality šou Farma majú za sebou prvý duel. Svoje sily si v piatok večer zmerali dve ženy - robotníčka z Vrábeľ Alžbeta Janíčková a o 27-rokov mladšia Anna Koleňáková. Tá, keďže bola až druhou duelantkou, vyberala aj súťažné disciplíny. No napriek tomu sa jej v súboji nepodarilo naplno zabodovať.

V zdanlivo najťažšej disciplíne - preťahovaní lanom - všetkých šokovala a svojej oponentke to natrela. „Každému vyrazila dych,“ povedala Lucia Mokráňová na adresu krehkej Anky. No staršia Betka nakoniec krásku porazila v ostatných dvoch úlohách. A to v znalostiach z almanachu aj v takzvanom prekvapení.

Študentka, ktorá svojím vzhľadom pripomína Snehulienku, však napokon vyhadzov neľutuje a teší sa na svoju rodinu. „Zo začiatku mi to bolo ľúto, že som vypadla. Ale teraz už je dobre, teším sa domov,“ povedala tmavovláska, ktorú zaskočilo, ako sa zachovali farmári po jej prehre. „Keď som odchádzala, mala som zmiešané pocity. Myslela som na farmárov a dosť ma prekvapilo, že niektorí plakali. Dojalo ma to,“ priznala sa fešanda, ktorá kolegom zo statku odkazuje, aby neriešili hlúposti a nehádali sa. 

Ak vás zaujíma, ako to na statku vyzerá v skutočnosti alebo ako Anna vníma svoje pôsobenie v reality šou, môžete sa jej to opýtať. Vyradená súťažiaca totiž príde v pondelok do Topiek na online rozhovor. Začíname o 11:30!

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu