Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dvojnásobná rana pre vyhodenú farmárku: Za chyby sa platí!

Anna Koleňáková bola z Farmy vyhodená už po druhý raz. Zobraziť galériu (13)
Anna Koleňáková bola z Farmy vyhodená už po druhý raz.

BRATISLAVA - Doplatila na lenivosť?! Nie príliš pracovitá Anna Koleňáková (19) vypadla z markizáckej Farmy ako prvá. Vďaka zraneniu súperky však neskôr dostala druhú šancu. Na statok sa totiž vrátila, no nepobudla tam dlho. Akonáhle si súťažiaci z dvojice sluhov vybrali do duelu ženu, najmladšia účastníčka musela opäť bojovať o svoje miesto. Urobila však obrovskú chybu pri výbere disciplín. A tak aj zo svojho druhého súboja vyšla ako porazená. Ako priznala, odchod zo šou bol teraz oveľa horší, než v prvom prípade.

Kuriózna situácia! Anna Koleňáková bola prvou súťažiacou, ktorá sa v tejto sérii musela so šou Farma 5 rozlúčiť. Pár dní po vyhadzove však putovala naspäť, keď sa zranila Lucia Mokráňová. No súperi neboli z návratu tmavovlásky príliš nadšení, pretože ju vyhodnotili ako najmenej pracovitého člena posádky. 

To sa Aničke vypomstilo hneď pri prvej príležitosti. Necelé dva týždne po jej návrate si totiž farmári spomedzi sluhov zvolili do duelu Miriam Pribanič. A tá si za súperku vybrala práve Koleňákovú. Hoci išlo len o druhý ženský súboj, v oboch prípadoch bojovala o zotrvanie v šou najmladšia súťažiaca. 

A tak, ako v prvom dueli, aj teraz si vyberala disciplíny. Ako prvé prišlo na rad takzvané prekvapenie. Úlohou bolo preniesť za minútu čo najviac vajec do prútených košíkov na druhej strane stodoly. Miriam stihla premiestniť 76 kusov, Anna len 67.

Potom nasledovalo pretláčanie drevenou kladou, čo všetkých doslova šokovalo. Podľa ostatných urobila Anna voľbou silovej disciplíny veľkú chybu. A tak, ako predpokladali, mladšia z duelantiek svojej súperke v tomto prípade podľahla. To pre ňu po druhý raz znamenalo koniec. „Duel ma sklamal. Neviem, kvôli čomu si Anička vybrala tieto disciplíny. Bude mi za ňou veľmi smutno,“ komentovala to Jana Ivaničová.

Aj samotná Koleňáková bola rozladená z toho, že v jediných dvoch ženských dueloch zakaždým vypadla práve ona. „Vďaka druhej šanci na Farme som sa tu uzmierila s ľuďmi. Je mi smutno, ale čo narobím. Bude mi chýbať viac ľudí, ako keď som prvýkrát odchádzala,” povedala so slzami v očiach. Domov však údajne odchádzala o niečo múdrejšia. Podľa vlastných slov sa v šou naučila vážiť si jedlo aj ľudí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu