Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyzlečená riaditeľka z Chlapi neplačú: Ukázala nahé prsia... a ešte oveľa viac!

Zuzana Frenglová sa v mladosti objavila na obrazovkách aj nahá. Aktuálne ju diváci majú možnosť vídať v seriáli Chlapi neplačú. Zobraziť galériu (20)
Zuzana Frenglová sa v mladosti objavila na obrazovkách aj nahá. Aktuálne ju diváci majú možnosť vídať v seriáli Chlapi neplačú.

BRATISLAVA - Hrala aj nahá! Zuzana Frenglová (53) stvárňuje v seriáli Chlapi neplačú serióznu riaditeľku školy. Herečka má však na svojom konte aj šteklivé filmové scény. Vyzliekla sa napríklad vo filmoch Muž nie je žiadúci a Celý svet nad hlavou. V oboch prípadoch mala herečka sladkých 22 rokov.

Mladá a odvážna! Zuzana Frenglová je dobre známa všetkým priaznivcom markizáckeho seriálu Chlapi neplačú. Ten sa po letnej prestávke opäť vrátil na televízne obrazovky. Plavovláska v počine stvárňuje serióznu postavu, riaditeľku školy Alžbetu Hronskú, ktorá je mamou hlavnej hrdinky Pauly. Herečka však neváhala v minulosti predstúpiť pred kamery aj úplne nahá. 

Zaujímavé je, že oba filmy, v ktorých sa blondínka ukazuje bez oblečenia, vznikli v roku 1983. Frenglová mala vtedy 22 rokov a nahoty sa evidentne nebála. V snímke Muž nie je žiadúci napríklad predviedla svoje vnady pri kúpaní sa v kadi s inými dievčatami. Pozoroval ju pri tom Pavel Višňovský, ktorý sa neskôr v deji stal jej partnerom.

Práve v posteľných scénach s kolegom bolo vidieť Frenglovej úplne celé nahé telo. Záberom na rozkrok sa síce vyhla, no zadoček a prsia ponúkla divákom na obdiv v celej ich kráse. Svoje prednosti neskryla ani v televíznom filme Celý svet nad hlavou. Herečka sa pred 31 rokmi mala čím pochváliť a skvelo vyzerá dodnes.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu