Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Seriózna Kmotríková v netradičnom videu: Takto vrtia zadkami jojkárky!

Adriana Kmotríková sa predviedla ako tanečnica, vrtelo sa aj zadkom. Zobraziť galériu (12)
Adriana Kmotríková sa predviedla ako tanečnica, vrtelo sa aj zadkom.

BRATISLAVA - Tancuj, tancuj... Televízia Joj tento rok organizuje akciu pre všetkých nadšencov pohybu. A aby sa o nej dozvedelo čo najviac ľudí, na Kolibe nakrútili aj propagačné video. V ňom môžete vidieť tanečné kreácie moderátorky spravodajstva Adriany Kmotríkovej (44) alebo jej kolegyne Lucie Barmošovej (32). V klipe nechýba ani sexi vrtenie zadočkom.

Vedia sa zabaviť! V Jojke v uplynulých dňoch vznikalo tanečné video ako upútavka na zajtrajšiu tanečnú akciu leta, ktorú organizuje televízia pre širokú verejnosť. Tvorcovia klipu medzi inými oslovili aj seriózne tváre zo spravodajstva. Tie neváhali a rozbalili to pred kamerami. 

Diváci si tak môžu vychutnať pohľad na kreácie Anety Pariškovej, Lucie Barmošovej či Adriany Kmotríkovej. „K tancu mám pozitívny vzťah a nášmu mladému kolektívu tak žiarili oči, keď ma o to prosili, že som prijala. Pracovalo sa mi s nimi príjemne, aj keď samotný tanec až tak skvelý nebol. Mala som na sebe sako a tie naše spravodajské sú naozaj veľmi tesné. V tom sa nedajú poriadne ani zdvihnúť ruky, nieto ešte tancovať,” okomentovala svoj výkon Kmotríková. 

Viac sa mohla odviazať mladá redaktorka Táňa Slivková. Tá bez problémov ukázala na kameru svoj rozpohybovaný zadoček. Pozrite si vo videu aj výkony ostatných jojkárov. 

Lístky na tanečnú akciu televízie Joj nájdete v sieti predpredaj.sk>> 

VIDEO: Jojkári tancujú na populárnu skladbu tohto leta "Wiggle"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu