Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi Kmotríková pustila divákov pod sukňu: Toto v Novinách NIKDY neuvidíte!

Adriana Kmotríková sa predviedla v dráždivej podobe. Zobraziť galériu (9)
Adriana Kmotríková sa predviedla v dráždivej podobe.

BRATISLAVA – Zvodná ako už dávno nie! Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Adriana Kmotríková (44) je krásna žena, no svoje pôvaby málokedy vystavuje na obdiv v dráždivých outfitoch. V rámci tanečnej šou však musí decentný kostýmček zo spravodajstva vymeniť napríklad aj za sexi latino šaty. Pri nedeľnom tancovaní rumby tak odhalila svoje dlhé nohy, ale aj niečo viac. Vďaka vysokému rozparku sa jej fotografi dostali až pod sukňu.

Z uhladenej moderátorky sexi dračica! Pôvabná mama dvoch detí Adriana Kmotríková patrí rozhodne k najkrajším jojkárskym tváram. Divákom sa prihovára vo večernej hlavnej spravodajskej relácii Noviny, kde je vždy elegantne a vkusne nastajlovaná.

Decentný kostýmček však v nedeľu vymenila za sexi tanečné šaty v latino štýle. Všetkým tak ukázala zvodnú postavičku, za akú by sa nemuseli hanbiť ani mladšie ročníky. No okrem dlhých štíhlych nôh predviedla publiku aj niečo viac. 

Pri ladných pohyboch odhalila Adriana to, čo v Novinách nikto nikdy neuvidí. V šikmo strihanom tanečnom kostýme totiž pustila fotografov až pod sukňu. Ktovie, čo ešte zo svojho tela odhalí v budúcich kolách... 


Mohlo by vás zaujímať:

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu