Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hrycová šokuje: Som krkavčia mater, vyrastie mi odľud!

Dvojnásobná mamička Wanda Hrycová je nešťastná z výchovy svojich detí. Zobraziť galériu (3)
Dvojnásobná mamička Wanda Hrycová je nešťastná z výchovy svojich detí.

BRATISLAVA – Nešťastná a zúfalá! Producentka Wanda Adamik Hrycová (36), ktorá je momentálne na materskej dovolenke so svojimi dvomi ratolesťami, prežíva kvôli nim náročné obdobie. Ako priznáva, nie je si istá svojimi postupmi pri ich výchove. Sama seba dokonca verejne označila za krkavčiu mater.

Úzkosť a obavy! Známu producentku Wandu Hrycovú, ktorá sa pred dvomi mesiacmi stala dvojnásobnou mamičkou, nedávno prepadol obrovský strach. Obávala sa, že sa o svoje deti nestará tak, ako by mala.

Na sociálnej sieti Facebook sa dokonca posťažovala iným mamičkám, že sa cíti ako krkavčia mater: „Prosím, povedzte mi niekto, že je normálne nechať jedno dieťa revať, kým to druhé akurát prebaľujete, sprchujete a umývate mu zuby. Ako zástanca teórie, že dieťa treba okamžite upokojiť a nikdy ho nenechať vyrevať, sa cítim ako úplná krkavčia mater, keď z druhej izby počujem vreskot toho štupľa. Však z neho nevyrastie odľud?“

Wandi, hlavu hore! Takéto pocity má občas určite každá milujúca mama, ktorá sa snaží o svoje deti starostlivo a svedomito starať. No rozkrájať sa aj tak nedá. A výnimkou, nie si ani ty!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu