Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Šesť známych mužov v rukách jednej krásky!

1. Karol Kállay ml., Karol Ruman, Michal Sabo, Jozef Vajda, Daniel Vojtěch a Lukáš Kimlička hviezdia na jednom zo 17 vizuálov novej bilbordovej kampane IEM Zobraziť galériu (13)
1. Karol Kállay ml., Karol Ruman, Michal Sabo, Jozef Vajda, Daniel Vojtěch a Lukáš Kimlička hviezdia na jednom zo 17 vizuálov novej bilbordovej kampane IEM (Zdroj: IEM)

Ak bývate v našom hlavnom meste, zrejme ste už postrehli desiatky billboardov s tvárami ľudí presvedčených o tom, že Krása je pre všetkých. Posolstvo známej kliniky krásy pritom prezentuje hneď niekoľko mediálne známych osobností, vrátane mužov. A to všetko kvôli jednej žene!

Rozdiely nerobí

Architekt, biznismen, moderátor, herec, model a módny návrhár. Muži zdanlivo rozdielni, no predsa len so spoločným záujmom, a síce, chcú sa páčiť! A ak si myslíte, že v tom má prsty žena, máte pravdu.

Obľúbená dermatologička MUDr. Alena Pallová to totiž vie nielen so ženami, ale jej kliniku vo veľkom vyhľadávajú i muži. Napokon, svojimi slovami to potvrdila aj samotná lekárka: IEM je moje druhé dieťa a táto kampaň je len dôkazom toho, že práca, ktorú vykonávam má zmysel. Ľudia sú spokojní a stále sa ku mne vracajú. Tentokrát sa spojili a podporili silnú myšlienku, a to, že krásny môže byť každý bez rozdielu. Som nesmierne rada, že do kampane sa zapojila viac ako stovka ľudí, a to nielen známych tvárí, ale aj našich verných klientov.

Zákroky netaja

K nim sa prednedávnom pripojil i jeden z najúspešnejších českých modelov Daniel Vojtěch. Ten potvrdil, že sa musí o svoj zovňajšok príkladne starať, najmä v tomto období, keďže už onedlho odlieta za pracovnými povinnosťami do ďalekej Kórei. „Modeling si vyžaduje, aby som bol stále v tej najlepšej forme. Mám rád kvalitnú starostlivosť o pleť a telo, preto som sa zveril do rúk Inštitútu estetickej medicíny v Pezinku.” netají svoje nadšenie.

Úspešný český model agentúry Elite Daniel Vojtěch musí kvôli svojej práci vyzerať vždy dokonale
Zobraziť galériu (13)
Úspešný český model agentúry Elite Daniel Vojtěch musí kvôli svojej práci vyzerať vždy dokonale  (Zdroj: IEM)

S krásou je taktiež veľmi úzko spätý módny mág Lukáš Kimlička, ktorého verejnosť pozná nielen ako úspešného návrhára, ale i stylistu a fotografa v jednom. Na margo krásy má preto nepochybne čo povedať: Krása je veľmi individuálna, no netreba zabúdať, že je tu pre všetkých. Som rád, že žijeme v dobe kedy nám estetická medicína umožňuje nielen lepšie vyzerať, ale sa aj lepšie cítiť.O tom vie svoje i moderátor a dizajnér Michal Sabo, ktorý len pred niekoľkými týždňami absolvoval korekciu kruhov pod očami. Pre niekoho azda zbytočnosť, pre iného zas výrazné skvalitnenie života, čo tvrdí i samotný spíker. MUDr. Pallová ma zbavila deficitu, s ktorým som kvôli rodinnej predispozícii roky bojoval. Konečne nevyzerám ako smutná panda s kruhmi a vačkami pod očami,” smeje sa už dnes pri pohľade do zrkadla.

Krása má mnoho rozmerov

Medzi šesticu známych mužov, ktorí sa netaja pravidelnými návštevami estetickej kliniky v Pezinku patrí aj nestarnúci herec Jozef Vajda, ktorý si momentálne užíva dovolenku v zahraničí sa o svoje telo na klinike krásy pravidelne stará: „Koža pokrýva najväčšiu časť nášho tela a starostlivosť o ňu by mala byť samozrejmosťou.“ Úspešný a talentovaný architekt Karol Kállay ml. sa do kampane zapojil s jasným presvedčením: „IEM dokáže vylepšiť krásu vonkajšiu, čo veľa krát posunie ľudské sebavedomie k tomu, aby sa cítil krajší aj z vnútra. Posunúť niekoho ďalej je vždy veľmi pozitívne. A to sa v tejto kampani podarilo komunikovať.“

A Aký má názor na krásu priateľ riaditeľky Fashion TV Gabiky Drobovej, podnikateľ Karol Ruman? Poďla neho má krása úplne iný rozmer: „Krása je rovnováha duše a tela, v dnešnej dobe bohužiaľ ľudia neberú väčšinou krásu ako celok ale vyznávajú len jednu zložku krásy a to telesnú. V dnešnej dobe ide o telo, moc a peniaze... A pritom krásna môže byť jarná príroda, nočná obloha, umelecké dielo ale aj úsmev na tvári.“

Obľúbený herec Jozef Vajda navštevuje Inštitút estetickej medicíny v Pezinku pravidelne.
Zobraziť galériu (13)
Obľúbený herec Jozef Vajda navštevuje Inštitút estetickej medicíny v Pezinku pravidelne.  (Zdroj: IEM)

O Inštitúte estetickej medicíny...

Inštitút estetickej medicíny je špičkové medicínske zariadenie, ktoré poskytuje široké spektrum zákrokov z oblasti korektívnej dermatológie, laserovej dermatológie,  redukcie hmotnosti, plastickej chirurgie, cievnej chirurgie a ďalšie služby v oblasti krásy a zdravia. Zákroky prostredníctvom najmodernejšieho technického vybavenia realizuje skúsený tím lekárov a zdravotníckeho personálu vedený MUDr. Alenou Pallovou.

Aj v takýchto exkluzívnych priestoroch Vás ošetria v Pezinku
Zobraziť galériu (13)
Aj v takýchto exkluzívnych priestoroch Vás ošetria v Pezinku  (Zdroj: IEM)

Chcete vedieť aké ďalšie krásne ženy a šarmantní muži sa zapojili do kampane IEM? Viac sa dozviete na www.krasajeprevsetkych.sk Čo si (nielen) o kampani, ale aj o estetickej medicíne myslí módny návrhár Lukáš Kimlička sa dočítate na www.vekjelencislo.sk A ak stále premýšľate ako rýchlo schudnúť do plaviek, ale neviete ako na to, vyberte si jednu z efektívnych procedúr na www.iem.sk. Na stránke www.facebook.com/InstitutEstetickejMediciny sa môžete zapojiť do zaujímavej súťaže, kde sa 12 z vás vďaka zdieľaniu vizuálov bilbordovej kampane IEM stane hviezdou nového kalendára IEM už túto jeseň!

MUDr. Alena Pallová spokojne pózuje v Inštitúte estetickej medicíny v Pezinku
Zobraziť galériu (13)
MUDr. Alena Pallová spokojne pózuje v Inštitúte estetickej medicíny v Pezinku  (Zdroj: IEM)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu