Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Milenecký trojuholník: Partlová odkopla Madeja, zbalila Cmorika!

Partlová sa rozišla s Madejom. Nahradil ho Cmorik. Zobraziť galériu (10)
Partlová sa rozišla s Madejom. Nahradil ho Cmorik.

BRATISLAVA - Koniec lásky! Mirka Partlová (27) sa na jar roku 2010 dala dokopy s mladším kolegom Martinom Madejom (24). Svoj vzťah však príliš neprezentovali, na spoločenských akciách sa väčšinou odmietali fotiť. Ako ale najnovšie topky.sk v súvislosti s ich románikom vypátrali, všetkému je koniec. Blondínka však dlho nesmútila - vrhla sa do náručia iného speváka. Petra Cmorika (32)!

Po dvoch rokoch koniec! Vzťah Mirky Partlovej a Martina Madeja sa prevalil na jar 2010, kedy ho obaja aktéri ešte popierali. O niekoľko mesiacov sa však začali bok po boku ukazovať aj na rôznych podujatiach. Spoločné fotografie ale zvyčajne odmietali, rozhovory o svojom súkromí neposkytovali.

Okamihov, kedy sa k sebe túlili a prejavovali si nežnosti aj na verejnosti, bolo naozaj málo. A ako najnovšie vysvitlo, už nebudú žiadne. Podľa informácií topiek sa totiž dvojica rozišla. „Áno, je to pravda,” potvrdil nám krach vzťahu Martin Madej.

Dokonca vraj nejde ani o úplne čerstvú vec. „Je to trochu staršia záležitosť,” povedal nám. Ďalšie podrobnosti ale neprezradil s tým, že to podľa neho nie je dôležité. V kuloároch šoubiznisu sa však šepká, že sú od seba približne tri mesiace. A práve Madej vraj koniec tejto lásky bral dosť zle.

Inak to zrejme prežívala Mirka. Ako iniciátorka rozchodu sa z neho evidentne spamätala rýchlejšie. Podľa našich zistení už dokonca opäť nie je sama. Pár tvorí s Petrom Cmorikom. Ten ju vraj dokonca počas aktuálneho turné po Slovensku s muzikálom Ôsmy svetadiel, kde blondínka účinkuje, niekoľkokrát navštívil na hoteli. Noci teda trávili spoločne.

„Je to tak, že sme začali tvoriť pár,” potvrdil nám informáciu spevák, ktorý Partlovú spoznal v časoch, keď na Novej scéne účinkoval v muzikáli Traja mušketieri. „Je to ešte čerstvé, také v začiatkoch,” prezradil s tým, že do podrobností zachádzať nechce. „Je to úžasná žena,” to bolo to jediné, čo nám povedal na adresu svojej aktuálnej partnerky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu