Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zomrel jojkársky VyVolený: Smrť v bolestiach!

Martin Boháčik
Martin Boháčik

RIMAVSKÁ SOBOTA/KOŠICE - Tragický čin má svoje následky! Martin Boháčik (†33), ktorý sa zúčastnil súťaže VyVolení - Dom snov, je mŕtvy. Podľahol následkom zranení, ktoré si sám spôsobil. Takmer pred mesiacom sa pred očami polície podpálil.

Podľa informácií portálu noviny.sk Martin podľahol svojim zraneniam v piatok večer. Do nemocnice Košice-Šaca ho previezli z Rimavskej Soboty, kde bol niekoľko dní hospitalizovaný. Jeho zúfalé a bezhlavé rozhodnutia ho napriek jeho "polepšeniu" priviedli do hrobu.

Martin Boháčik sa presne pred mesiacom dopustil činu, na následky ktorého aj zomrel. Polial sa benzínom a kým prišla polícia, stihol sa podpáliť. "Po príchode na miesto sme videli osobu, ktorá na seba vylievala nejakú kvapalinu," opísal situáciu policajt Tomáš Tomko.

Táto šokujúca situácia neunikla ani pozornosti obyvateľov paneláku, v ktorom sa  hrozná udalosť stala. "Strašný dym sa valil a prvé, čo som videla v strede chodby pred našimi bytmi, bol chlap. Stál rozkročený a horel," uviedla obyvateľka bytovky pre noviny.sk.

Prečo sa rozhodol takto konať,  nikto nevie. Dôvodom mal byť vraj nefungujúci vzťah, či myšlienky na samovraždu.

Prečítajte si viac o desivom pohľade pre policajtov: Jojkársky VyVolený sa polial benzínom a zapálil sa!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu