Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Desivý pohľad aj pre policajtov: Jojkársky VyVolený sa polial benzínom a zapálil sa!

Martin Boháčik sa pokúsil o samovraždu hrozivým spôsobom. Zobraziť galériu (4)
Martin Boháčik sa pokúsil o samovraždu hrozivým spôsobom.

RIMAVSKÁ SOBOTA – Zúfalí ľudia robia zúfalé veci! Martin Boháčik (34), ktorého si môžu diváci pamätať z jojkárskej reality šou VyVolení – Dom snov, sa v stredu večer pokúsil o samovraždu. Bývalý trestanec si siahol na život tak, že sa polial benzínom. Horiaceho muža museli zachraňovať muži zákona.

Nevysvetliteľný skrat! Martin Boháčik síce vstupoval do jojkárskej šou VyVolení – Dom snov s prívlastkom "polepšený trestanec", no jeho správanie sa počas výstavby vily bolo neakceptovateľné. Ostatní súťažiaci sa dokonca báli o svoje životy. Napokon zo súťaže odišiel.

V stredu v noci však psychika Martina Boháčika znovu zlyhala. Ako informuje jojkársky portál noviny.sk, pokúsil sa o samovraždu. Podľa informácií webu majú byť dôvodom problémy v láske. Priateľka bývalého trestanca totiž odišla na návštevu k sestre a keďže sa k nej vyvolený nemohol dostať, priamo v paneláku sa začal polievať benzínom a zapálil sa.

Susedia už predtým zalarmovali políciu. Muži zákona na medziposchodí začuli šum, ale mysleli si, že Martin močí. Keď sa im však naskytol hrozivý pohľad na jeho horiace telo, začali ho hasiť dekami a vodou.  

„Muž utrpel popáleniny na 80% povrchu tela 3. stupňa a popáleniny dýchacích ciest. Aj napriek rýchlemu zásahu policajtov je mužov zdravotný stav vážny. Prípad je v štádiu vyšetrovania,” povedala pre topky.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu