Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Belohorcová prehovorila o tragickej smrti lásky (†42): Mrazivá spoveď a odkaz do neba!

Zuzana Belohorcová a Malcolm Lloyd v čase, kedy tvorili pár. Zobraziť galériu (9)
Zuzana Belohorcová a Malcolm Lloyd v čase, kedy tvorili pár.

MIAMI - Chýbalo len málo! Zuzanu Belohorcovú (38) koncom minulého týždňa šokovala správa o tragickom úmrtí amerického expartnera Malcolma Lloyda (†42). Bol to jej posledný priateľ predtým, než stretla svojho aktuálneho manžela Vlastimila Hájka (38). Exmoderátorka pre topky.sk prezradila, čo sa dialo krátko pred osudnou nehodou a čo odkazuje svojej bývalej láske do neba.

Zuzana Belohorcová je otrasená úmrtím svojho expriateľa Malcolma Lloyda. Aj po rozchode totiž zostala s úspešným podnikateľom v kamarátskom kontakte. „Chodili sme spolu niečo vyše roka. Paradox je, že obaja sme si potom našli životných partnerov, s ktorými sme tento rok oslávili 7. výročie a máme po dve deti skoro v rovnakom veku,” povedala nám exmoderátorka. 

V osudnú noc z 23. na 24. apríla dokonca obaja boli na rovnakom mieste, hoci o sebe nevedeli. Zatiaľ čo Zuzana a Vlastimil Hájek romantickou večerou oslavovali práve 7. výročie svojho zoznámenia, na jej exmilenca čakala smrť. „Škoda, že sme sa tam v ten večer nestretli, možno by všetko dopadlo inak,” povzdychla si Belohorcová, ktorá sa o Lloydovej smrti dozvedela z televíznych správ. Miesto, kde vyhasol jeho život pri autonehode, sa nachádza len kúsok od jej domu, a tak ho bude mať často pred očami. 

Pre topky.sk si na neho zaspomínala pár dní po tragickej autonehode. „Bol to skvelý človek, úžasný priateľ a bol neskutočne šikovný v tom, čo robil. Je ho veľká škoda. Obrovská strata to musí byť hlavne pre jeho manželku a deti, ktoré prišli o milovaného otca,” vyjadrila svoj nesmierny smútok. Zároveň poslala svojmu expartnerovi odkaz do neba: „Drahý náš Malcolm, tak ako si ty miloval život, tak sme ťa milovali my, ktorí sme ťa poznali. Neuveriteľná tragická udalosť ťa vytrhla z pozemského života, ale v našich srdciach ostávaš navždy. Tvoja - navždy priateľka - Zuzana.”

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu