Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nahá markizácka farmárka Jana Hrmová: Pokochajte sa bujným poprsím!

Farmárka Jana Hrmová má vo svojom archíve aj takúto provokatívnu fotografiu. Zobraziť galériu (7)
Farmárka Jana Hrmová má vo svojom archíve aj takúto provokatívnu fotografiu.

BRATISLAVA – Extra porcia sexepílu! Najatraktívnejšou účastníčkou markizáckej reality šou Farma je bez pochýb Jana Hrmová (19). Mladá tmavovláska má totiž nielen peknú tváričku, ale tiež hriešne zvodné telo zaoblené na tých správnych miestach. Svojimi prednosťami sa študentka pýši aj na odvážnej fotografii, ktorá najnovšie obohatila jej archív.

Jana Hrmová sa zviditeľnila účinkovaním v poslednom ročníku markizáckej Farmy, kde si získala nielen mužských, ale aj ženských priaznivcov. Na svojich fanúšikov nezabúda kráska ani po skončení súťaže. Na sociálnej sieti ich totiž pravidelne zásobuje fotografiami zo svojho súkromia. Nechýbajú však ani profesionálne pracovné zábery. Na jednom z tých najaktuálnejších odhodila nielen zábrany, ale tiež šaty.

Tmavovlásku sme v súvislosti s provokatívnou fotkou oslovili. Chceli sme vedieť, či nemala problém s ostychom, keďže je na snímke nahá a prsia si kryje len rukami. „Veruže, trochu som sa hanbila, čo som bola aj ja prekvapená. Ľahšie sa mi ‚pózovalo‛ hore bez na farme, keď som mala asi 5 promile,” reagovala so smiechom Hrmová, ktorá na statku ukázala prsia v celej svojej nahej kráse. „Ale toto je naozaj vydarený záber a nie je vulgárny, takže sa mi to oplatilo vytrpieť,” uzavrela kráska, ktorá už čoskoro zabojuje o titul Miss Carat Tuning 2014.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu