Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Martinka z Turca šokuje: Rozvediem sa, manželovi vôbec nestojí!

Martinka z Turca už so svojím mužom Martinom nie je príliš spokojná. Zobraziť galériu (6)
Martinka z Turca už so svojím mužom Martinom nie je príliš spokojná.

MARTIN - Nezhody! Martina Zuzaniaková (31) alias Martinka z Turca v nedeľu oslávila prvé výročie manželstva s Martinom Chovancom (33). Ten už na svadbe previedol, že pohárik s alkoholom ho zaujíma viac, než čokoľvek iné. A ukazuje sa, že ani o posteľné hrátky so svojou ženou nemá veľký záujem. Svojrázna Kleopatra preto kvôli neplneniu manželských povinností uvažuje nad rozvodom.

Výročie! V nedeľu uplynulo 12 mesiacov od svadby Martinky z Turca. Minuloročný obrad pod holým nebom pri Bojnickom zámku sa zapísal do pamäti nielen domácim, ale aj ľuďom, ktorí o ňom len čítali. Opitý ženích, ktorý takmer nebol schopný povedať ‚áno‛, totiž nie je príliš častým úkazom. 

Mnohí boli preto zvedaví, ako sa týmto svojráznym manželom bude dariť. Zatiaľ im to vydržalo, no príliš ružové to spolunažívanie nie je. Aspoň podľa slov samotnej Kleopatry. „Keď máme sex raz za mesiac, tak som rada. Nestojí mu,” prezradila pre najnovšie vydanie týždenníka Plus 7 dní.Som povedala, že podám žiadosť o rozvod, že si neplní manželské povinnosti. Však aj to je príčina, nie? Čo jednu klobásu budem jesť celý život? dodala svojsky pre spomínaný časopis. 

Zdá sa teda, že Martinka sa nechystá celý život žiť ako mníška a uvažuje aj o iných chlapoch. A to aj napriek tomu, že sa konečne majú lepšie. Po ťažkom období, kedy žili aj pod stanom, majú totiž obaja prácu. Hviezdička reality šou pracuje v istom penzióne. Pol deci tam stojí dve päťdesiat a obed pätnásť eur. Takí vyobliekaní milionári tam chodia. Nemôžem ani hrešiť, ani si vypiť, opísala svoje pracovné miesto, kde má aj ubytovanie. Za manželom chodí len na víkendy. Ktovie, ako dlho im to takýmto spôsobom a bez sexu vydrží.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu