Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Klamstvá o tehotenstve a pôrode: Kleopatra, tak ukáž to dieťa!

Martinka z Turca sa vraj pred týždňom stala matkou. Dieťatko však ukázať odmietla. Zobraziť galériu (6)
Martinka z Turca sa vraj pred týždňom stala matkou. Dieťatko však ukázať odmietla.

MARTIN - Množstvo otáznikov! Martina Zuzaniaková (31) alias Kleopatra z Turca pred svadbou s Martinom Chovancom (32) prišla s novinkou, že čaká bábätko. O detailoch však príliš zhovorčivá nebola. A tehotenstvo na nej nebolo navyše vôbec vidieť. V čase, kedy sa mala pýšiť bruškom, vôbec nevyzerala ako nastávajúca mamička. Dokonca na vlastnej veselici popíjala jeden pohárik za druhým. Najnovšie však tvrdí, že už porodila. Ale kde je dieťa?!

Čo tým sleduje?! Martinka z Turca koncom minulého roka prišla s novinkou, že so svojím priateľom Martinom očakáva potomka. Napriek tomu na nej nebolo vidno požehnaný stav počas svadby, ktorá sa konala koncom apríla. Navyše, nevesta si dopriala aj pár pohárikov tvrdého alkoholu.

Topky.sk od začiatku týždňa zisťovali, ako je to je to s termínom Kleopatrinho pôrodu. Hoci Zuzaniaková telefón zdvihla, do reči jej nebolo. „Zavolajte mi o hodinu,” povedala nám v utorok. Neskôr však už na naše pokusy zastihnúť ju nereagovala.

Rovnako to bolo aj v stredu. Najnovšie sa však objavili informácie, že Kleopatra porodila. Dieťatko ale ukázať nechce. Vraj to zakázal manžel. Podľa termínu jej údajného pôrodu by však už na svadobnej hostine musela byť v siedmom mesiaci. A také tehotenské bruško by sa veru prehliadnuť nedalo. Všetko teda nasvedčuje tomu, že Martinka si príbeh o ďalšom potomkovi len vymyslela. Dôvod je jasný len jej samej. A za klamárku bude dovtedy, kým jasne nedokáže, že skutočne priviedla na svet svoje štvrté dieťa.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu