Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Namiesto svadby ŠKANDÁL: Ženích Kleopatry namol, žiadni hostia a bojkot rodičov!

Martinka z Turca ako nevesta. Na svoju svadbu tak skoro nezabudne. Zrejme ani ženích nie. Teda, ak si ju bude pamätať. Zobraziť galériu (34)
Martinka z Turca ako nevesta. Na svoju svadbu tak skoro nezabudne. Zrejme ani ženích nie. Teda, ak si ju bude pamätať. (Zdroj: Jan Zemiar)

BOJNICE - Už je vydatá pani! Martina Zuzaniaková (30) dlho odmietala myšlienku, že by sa vydala za nejakého muža. Nakoniec však stretla toho pravého. S partnerom Martinom Chovancom (32) si v sobotu pod Bojnickým hradom povedali áno po roku a pol známosti. Obrad bol civilný. Kleopatra z Turca však na svoj deň D tak skoro nezabudne. Ženích bol namol a stratil obrúčky. Opití boli aj jeho kamaráti - svedkovia. Jedného dokonca nevedeli nájsť. Aby toho nebolo málo, veselicu odignorovali rodičia oboch svadobčanov.

Preslávená Kleopatra z Turca je momentálne v radostnom očakávaní. A hoci za otca svojich predchádzajúcich detí sa nikdy nevydala, pri súčasnom partnerovi zmenila názor. Martin a Martina sa vzali v sobotu po 15:00 v sokoliarskom areáli pod Bojnickým zámkom, kde boli postavené stany s luxusnou výzdobou. 

Obrad bol civilný a nevesta si obliekla dlhé biele šaty. Hoci sa všetko malo niesť v romantickom a honosnom duchu, opak bol pravdou. Ženích sa opil namol už pred svadbou. Dokonca tak, že nevedel nájsť obrúčky. Z toho dôvodu hrozilo, že pár oddá starosta bez nich. Nakoniec sa však prstene našli v aute.

Keď si dvojica povedala svoje áno, na rad prišli svedkovia, aby podpísali úradnú listinu. No aj tí boli opití. Jeden z nich sa stratil a nikto ho nevedel nájsť - zostala po ňom prázdna stolička za ženíchom. Nakoniec ho však objavili. Podobne ako obrúčky.

Aby toho nebolo málo, obradu sa nezúčastnili rodičia novomanželov. Navzájom totiž neakceptujú to, akého človeka si ich dieťa vzalo za životného partnera. 

Dôvod, prečo sa ženích doslova ožral, bol ten, že si mohol dopriať všetko, čo mu srdce ráčilo. Zadarmo. Platenie totiž nebolo na novomanželoch. Veselicu zacvakal neznámy sponzor. „Keď sa ponúkol, no kto by to odmietol?!” povedala nám pred svadbou Martinka. Odhadované náklady sa údajne šplhali až na 20 tisíc eur. 

Po obrade sa prešlo do stanu, kde boli pripravené stoly pre zhruba 50 hostí. Priestory však zívali prázdnotou. Dovedna tam bolo možno 10 ľudí. Blízki novomanželov totiž svadbu tiež odignorovali. Neprišla ani Kleopatrina dobrá kamarátka Danka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu