Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Životné prekliatie Kleopatry z Turca: Martinke osud ešte viac naložil!

Život Martiny Zuzaniakovej, ktorú všetci poznajú ako Kleopatru z Turca, sprevádza jedna smola za druhou. Zobraziť galériu (4)
Život Martiny Zuzaniakovej, ktorú všetci poznajú ako Kleopatru z Turca, sprevádza jedna smola za druhou.

BRATISLAVA - Čím ďalej, tým horšie! Martina Zuzaniaková (31) alias Kleopatra z Turca ešte pred štyrmi rokmi žila život veľkej hviezdy. Objavovala sa v niekoľkých televíznych projektoch, volávali ju na rôzne večierky a pýtala si peniaze za rozhovory. Teraz je však mamička troch detí (a jedného vymysleného) na úplnom dne. Býva v maringotke bez vody a elektriny. No a keď už sa najnovšie zdalo, že by všetko mohlo byť konečne lepšie, prišla ďalšia rana osudu.

Martinka z Turca bola pred časom veľkou hviezdou slovenských reality šou. Televízia na Kolibe ju obsadila hneď do viacerých projektov, kde bola pre divákov veľkým lákadlom. V čase najväčšej slávy sa blondínka s výrazným líčením dokonca dočkala aj špeciálnych epizód projektu Farmár hľadá ženu, ktoré boli venované iba jej rodine. 

No zatiaľ čo pred štyrmi rokmi sa Kleopatra pravidelne objavovala v televízii a svojou prostorekosťou trhala rekordy v sledovanosti, uplynulých 12 mesiacov pripomína jej život skôr zlý sen. Neprehliadnuteľná televízna postavička je totiž čoraz hlbšie na dne.

Najprv jej v auguste 2013 sociálka odobrala deti, potom novomanželia prišli o strechu nad hlavou. Zimu strávili v stane. Najnovšie dvojica žije v lese v ošarpanej maringotke bez elektriny, vody a toalety. No keď už pomaly začalo svitať na lepšie časy a zdalo sa, že všetko bude už len lepšie, prišla ďalšia rana osudu. A to v momente, kedy si manžel konečne našiel prácu, vďaka ktorej si mohli partneri zabezpečiť dôstojné bývanie a získať tak späť Kleopatrine deti.

„Chceli sme si našetriť peniaze a zobrať do prenájmu nejaký byt, no Martin si zlomil pred pár dňami nohu. Je v nemocnici, museli ho predvčerom operovať. No čo už spravíte,“ povzdychla si bývalá hviezda, ktorá už teraz vie, že z problémov sa zase tak skoro nespamätajú. „Teraz bude najmenej mesiac doma, kým sa úplne nevylieči,“ povedala nám Martinka, ktorá teda na dôstojnejšie bývanie môže na čas opäť zabudnúť. 

Prostoreká Kleopatra je zo vzniknutej situácie nešťastná. S ratolesťami je len v telefonickom kontakte. „Každý deň komunikujem s nimi a aj s ich vychovávateľkou,“ priblížila, v akom móde momentálne funguje so svojimi deťmi. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy sa "hviezda" z Turca dočká aspoň trošku normálneho života. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu