Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hasprová nečakane zostarla: Zatienila ju aj o 18 rokov staršia Heribanová!

Vizáž Kataríny Hasprovej nebola najvhodnejšia. S Alenou Heribanovou, ktorá je o 18 rokov staršia, vyzerali ako rovesníčky. Zobraziť galériu (20)
Vizáž Kataríny Hasprovej nebola najvhodnejšia. S Alenou Heribanovou, ktorá je o 18 rokov staršia, vyzerali ako rovesníčky.

BRATISLAVA - Tak toto jej nevyšlo! V uplynulých dňoch sa v jednom z bratislavských hotelov konalo už tradičné stretnutie dámskeho spoločenstva Herial Ladies Club. Pozvanie na obľúbenú spoločenskú udalosť prijala aj Katarína Hasprová (41). Vizážou však neohúrila. Krátky čierny účes v kombinácii s perlami a lesklým nariaseným oblečením totiž z energickej herečky vytvoril dámu v najlepších rokoch. Zatienila ju dokonca aj Alena Heribanová (59), s ktorou vyzerali ako rovesníčky.

Katarína Hasprová patrí medzi tváre slovenského šoubiznisu, ktoré sú svojmu imidžu verné už niekoľko dlhých rokov. Mnohí si ju preto bez dlhých havraních vlasov nevedia už ani predstaviť. No každá žena občas zatúži po zmene, a preto si herečka obstarala krátku čiernu parochňu. Práve v tej sa pred niekoľkými mesiacmi objavila aj na módnej prehliadke kožuchov. Vtedy s novým imidžom zožala naozaj veľký úspech.

No triumf spred niekoľkých mesiacov sa jej už druhýkrát nepodarilo obhájiť. Na nedávnom stretnutí dámskeho klubu bol totiž výsledok úplne iný. Katka si nezvýraznila oči a aj oblečenie zvolila usadlejšie. Krátka frizúra v spojení s veľmi jemným líčením, perlovým náhrdelníkom a nariaseným outfitom spôsobila, že umelkyňa v momente zostarla o niekoľko rokov. Tentokrát ju zatienila aj o 18-rokov staršia Alena Heribanová, ktorá napriek svojmu veku vyzerá stále sviežo a mladistvo.

Správne oblečenie, farby a líčenie vedia robiť zázraky.
Zobraziť galériu (20)
Správne oblečenie, farby a líčenie vedia robiť zázraky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu