Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hasprová je snáď prekliata: Ruší svadbu... Nemôže sa vydať!

Katarína Hasprová sa stále nemôže vydať. Dôvodom je jej pracovná zaneprázdnenosť. Zobraziť galériu (5)
Katarína Hasprová sa stále nemôže vydať. Dôvodom je jej pracovná zaneprázdnenosť.

BRATISLAVA - Stále slobodná! Minulý rok v septembri sa Katarína Hasprová (42) mala vydávať. Vtedy svadbu s dlhoročným partnerom Ivanom Vojtekom (57) musela náhle zrušiť. Dôvodom bola pracovná vyťaženosť. No ani plánovaný májový termín jej nevyšiel a všetko nasvedčuje tomu, že tak skoro sa z brunetky pani Vojteková nestane. Herečka a speváčka totiž svoj veľký deň musí opäť odsunúť nabok.

V lete minulého roka oznámila Katarína Hasprová, že chystá svadbu. Svoje áno mala povedať v polovici septembra 2014 dlhoročnému partnerovi Ivanovi Vojtekovi. No hoci mala herečka už všetky detaily svojho veľkého dňa premyslené, na poslednú chvíľu všetko zrušila. Dôvodom bol konkurz do svetového muzikálu Jesus Christ Superstar, ktorý sa ako naschvál konal práve v tom termíne. 


Hasprová náhle zrušila svadbu: Vieme, prečo nepôjde pred oltár!


Pre svoj veľký deň preto brunetka vymyslela nový dátum, ktorý je prakticky už za dverami. No zdá sa, že Hasprová je azda prekliata. Žiadna svadba sa totiž opäť nekoná. „Museli sme to presunúť, lebo som naozaj tak veľmi vyťažená... Teraz som v Čechách a nemám kedy,“ prezradila pre Topky.sk budúca nevesta, ktorá vraj nad ďalším termínom svadby už ani nerozmýšľa. „Ja už neviem, lebo si pripadám, že len trepem do luftu, takže radšej nič nehovorím,“ povedala nám umelkyňa. 

A ani sa niet čomu čudovať, veď Kataríne už nevyšli rovno tri možnosti, nad ktorými sa zamýšľala. „Najprv som chcela v máji, ale mali sme teraz premiéru Jesus Christ Superstar, tak nebolo kedy chystať. Teraz som dostala ďalšiu úlohu, takže zase to nemôžem urobiť v júni, tak neviem. Porozmýšľam o tom v lete,“ uviedla budúca pani Vojteková, ktorá na záver dodala svoju tajnú túžbu: „Hádam sa to podarí do konca roka, dúfam...!“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu