Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hasprová to trochu domrvila: Och, Katka, toto nie!

Kataríne Hasprovej to príliš nevyšlo. Zobraziť galériu (12)
Kataríne Hasprovej to príliš nevyšlo.

BRATISLAVA - Toto jej nevyšlo! O Katarína Hasprovej sa väčšinou nedá povedať, že je nudná. Neustále experimentuje s účesmi, často nosí výrazné doplnky a občas kombinuje veci, ktoré ani nejdú dokopy. Styling jej príliš nevyšiel ani na výstave portrétov nominovaných dám v ankete Slovenka roka 2015. Speváčka sa ukázala v neforemnom overale so zipsami a sťahovaním v páse. A v rámci účesu musíme povedať - ulízané vlasy už nikdy viac!

Katarína Hasprová patrí k ženám, ktoré nemusia mať zo svojho vzhľadu komplexy. Nie vždy sa jej však podarí obliecť a upraviť sa tak, aby zažiarila. 

Dôkazom môže byť aj pondelková vernisáž obrazov, ktorá je sprievodným podujatím ankety Slovenka roka. Tú každoročne svojou účasťou podporuje aj Katka, a tak na výstave nechýbala. Svojím vzhľadom však príliš neočarila. 

Nevýrazný overal so zipsami, sťahovaním v páse a gumičkami na spodku nohavíc pôsobil lacno a takáto akcia by si zaslúžila trošku viac elegancie. Outfit navyše nijako nezvýraznil Hasprovej krivky a robil jej postavu neforemnou. 

Bohužiaľ, speváčka to nezachránila ani vizážou. Svoje krásne vlasy totiž upravila do ulízaného účesu. A ten jej príliš nesvedčí. Katka, vieš to aj lepšie!


Pozrite si aj: Zo strašiaka do maku krásna diva: Hasprová to fakt vychytala!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu