Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krachuje prominentné manželstvo nášho šoubiznisu: Neverná žena je na smiech!

Agáta Prachařová bola vraj svojmu manželovi Jakubovi neverná. Zobraziť galériu (7)
Agáta Prachařová bola vraj svojmu manželovi Jakubovi neverná.

PRAHA – A rozprávke je koniec! Keď sa spevák a moderátor jojkárskej šou Česko Slovensko má Talent Jakub Prachař (31) v apríli minulého roka oženil s Agátou Hanychovou (29), splnil si jeden zo svojich najväčších snov. Kontroverznú modelku totiž uháňal zhruba desať rokov. Dvojica spečatila svoj zväzok dokonca na dvakrát. Ani to však ich manželstvu nezaručilo bezproblémový priebeh. Po krátkych deviatich mesiacoch sa totiž prominentný vzťah otriasa v základoch. Dôvodom je tmavovláskina údajná nevera, vďaka ktorej je každému na smiech.

Dlho im to nevydržalo! Horúcou témou týchto dní je v susedných Čechách údajná nevera Agáty Prachařovej. Kontroverzná tmavovláska mala byť manželovi Jakubovi neverná s hokejistom Jiřím Tlustým. S ním sa mala stretnúť v Amerike, kde sa nedávno vybrala na nákupy. Aspoň to si ešte donedávna jej zákonitý myslel.

Český portál super.cz ale prišiel s informáciami, že skutočným dôvodom Agátinho výletu bolo stretnutie so spomínaným športovcom. „Kým ona to berie veľmi vážne, on ju vníma iba ako ďalšiu z mnohých, ktoré sa mu ako bohatému mužovi snažia dostať do priazne. Dokonca v kabíne ukazuje spoluhráčom správy od nej a má z toho veľkú zábavu,” citoval portál svoj zdroj. Tmavovláska poprela, že by v manželstve mali nejaké problémy a dokonca tvrdila, že Jiřího Tlustého vôbec nepozná.

V priebehu dňa sa ale k všetkému vyjadril aj Prachař, ktorý novinárom dokonca sám zavolal. „Potvrdzujem, že to je pravda. Moja žena bola v Amerike a klamala mi. Tvrdila, že tam bola za kamarátkou, ale celý čas mi klamala. Máte pravdu a píšte si, čo chcete,” reagoval Jakub, ktorý musel byť zo vzniknutej situácie poriadne sklamaný.

Krátko na to sa z jeho mobilu ozvala Agáta. „Teraz je v afekte, ale prosím, nepíšte nič. On sa musí iba upokojiť,” prosíkala bývalá modelka, zatiaľ čo z diaľky bolo počuť, ako Jakub kričí: „Len nech píšu. Je to pravda.“  Pani Prachařová sa ale po celý čas tvári, že je všetko v najlepšom poriadku. Na sociálnej sieti zverejnila spoločnú fotografiu s popisom - „Tak vyzerá pár, ktorý má krízu.” A hoci sa u verejnosti snaží vyvolať dojem, že sa nič nedeje, opak je pravdou. Fotografia totiž podľa všetkého nie je aktuálna, ale pochádza z nedávnej spoločnej dovolenky.  

Agáta zverejnila fotku, na ktorej je s Jakubom, aby dokázala, že je v ich vzťahu všetko v poriadku. Napravo sú zábery z nedávnej dovolenky.
Zobraziť galériu (7)
Agáta zverejnila fotku, na ktorej je s Jakubom, aby dokázala, že je v ich vzťahu všetko v poriadku. Napravo sú zábery z nedávnej dovolenky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu