Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Faux pas Hanychovej: Roztiahla nohy a... Ukázala chlpatý rozkrok!

Agáta Hanychová do objektívov vystavila aj to, čo malo zostať skryté. Zobraziť galériu (5)
Agáta Hanychová do objektívov vystavila aj to, čo malo zostať skryté.

PRAHA – Nehoda alebo zámer?! Kde sa objaví česká modelka Agáta Hanychová (28), tam je o rozruch postarané. Inak tomu nebolo ani na nedávnej akcii, kam tmavovláska prifrčala na červenom skútri. Pozornosť prítomných si však nevyslúžila výraznou farbou svojho motocyklu, ale niečím úplne iným. Mladá mamička totiž pri zosadaní z neho ukázala viac, než (zrejme) chcela.

Letné obdobie je mimoriadne plodné na nechcené odhalenia. Nielen prominentné dámy totiž siahajú po vzdušných a úsporných kúskoch svojho šatníka. Kratučké minišaty a priesvitné materiály však vedia byť zradné a ženy tak občas nechtiac ukážu aj intímne partie.

Podobný prešľap si v týchto dňoch vyrobila aj modelka Agáta Hanychová. Manželka moderátora Jakuba Prachařa je už nejaký ten čas majiteľkou červeného skútra, na ktorom sa doviezla aj na tlačovú konferenciu. Tá sa konala v susedných Čechách. Prítomným fotografom na tomto dopravnom prostriedku aj ochotne pózovala s neodmysliteľnou cigaretou v ústach.

Oveľa zaujímavejšie zábery však vznikli v momente, keď Agáta z motocykla zosadala. Látka šortiek, ktoré mala na sebe, sa totiž posunula. Tmavovláske pri pohybe vykukli priesvitné nohavičky  a tiež čosi viac. Ako vidno, Hanychová si potrpí na depiláciu intímnych partií. A bolo by načase v blízkej dobe opäť nejakú podstúpiť.

Agátu Hanychovú zradilo oblečenie.
Zobraziť galériu (5)
Agátu Hanychovú zradilo oblečenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu