Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Desivé tajomstvá manželov Vittekovcov: Patrícia v bezvedomí... a ďalšie odhalenia!

Kríza manželov Vittekovcov bola dlho zahalená rúškom tajomstva. Zobraziť galériu (5)
Kríza manželov Vittekovcov bola dlho zahalená rúškom tajomstva.

BRATISLAVA – Kauza zahalená rúškom tajomstva! V živote kedysi harmonicky pôsobiaceho manželského páru Vittekovcov sa toho počas uplynulého roka udialo až príliš veľa. Prispela k tomu aj jojkárska redaktorka Alexandra Orviská (30), ktorá ženáčovi padla nielen do oka, ale vraj tiež do postele. Ako najnovšie vyšlo najavo, ich údajnej afére predchádzali zvláštne udalosti. Po dlhých mesiacoch mlčania sa ich rozhodla odhaliť Patríciina mama.

Koncom mája minulého roka sa na verejnosti prevalila informácia o údajnom romániku ženatého Róberta Vitteka a Alexandry Orviskej. Dvojica bola prichytená v jednom z istanbulských hotelov. Výsledkom tejto kauzy bol po mesiacoch plných tajností a neistoty rozchod manželov Vittekovcov. Aféra okolo milostného trojuholníka však aj naďalej zostala v centre pozornosti.

Najnovšie prišla s pomerne šokujúcimi odhaleniami Patríciina mama Darina Rolková. Ako informuje víkendová príloha denníka Plus jeden deň, prichyteniu Vitteka s Orviskou predchádzala zvláštna udalosť. Pár dní predtým našiel Patríciin otec svoju dcéru ležať doma na dlážke s početnými pomliaždeninami na celom tele a s otrasom mozgu. Speváčku vraj dokonca museli ošetriť v nemocnici. Ja o tom veľmi nechcem hovoriť, no môj manžel a Paťkin otec utekal k nim domov po telefonáte od vnučky. Viem, že sa to udialo, no nechcem to viac komentovať. Je to ich život,” prezradila pre spomínaný magazín speváčkina mama. 

Hoci Rolková spomínaný incident príliš komentovať nechcela, keď prišla reč na Orviskú, servítku pred ústa si nekládla. „Jej útoky sa stupňujú. My sme boli doteraz ticho, lebo je to život našej dcéry a jej manžela, no už sa ďalej na to pozerať nemôžeme,” prekvapila úprimnosťou futbalistova svokra. „Nikto nevidí, že táto ‛no name slečna‘ iniciuje a vyťahuje to, čo sa moja dcéra snaží celý čas z úcty k otcovi Orviskej dieťaťa aj dieťaťa samotného, ale aj svojich detí a Roba, nekomentovať? Nemal by Robo, čo mi bol vždy ako syn, chrániť aspoň svoje deti?” dodala vyčítavo Rolková.

S útokmi zo strany Orviskej už dlhodobo bojuje aj samotná Patrícia. „Robo je otec mojich detí, vzala som si ho v kostole a sľúbila stáť pri ňom v dobrom aj zlom. Nikdy, ani keby slečna na sociálnu sieť zavesila rovno penis môjho manžela, nebudem kydať proti nemu do médií,” vyjadrila sa nedávno na margo toho Vitteková, ktorá nedávno musela čeliť aj posmeškom jojkárkinho kamaráta Filipa Šeba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu