Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Boris Kollár má v USA plné ruky práce: Užíva si naraz s dvoma blondínkami!

Boris Kollár si podľa našich informácií užíva na Miami s dvomi blondínkami z plejády svojich mamičiek. Zobraziť galériu (9)
Boris Kollár si podľa našich informácií užíva na Miami s dvomi blondínkami z plejády svojich mamičiek.

MIAMI - Boris Kollár (48) je už nejaký čas v Amerike. Mimo Slovenska bol už vtedy, keď do zoznamu jeho mamičiek pribudla podľa medializovaných informácií Monika Ostrihoňová (26). Keď tmavovláska rodila dcéru Sáru, boháč si užíval teplo a palmy. Vo vile na Miami však vôbec nie je sám. Podľa našich informácií mu tentoraz robia spoločnosť dve plavovlásky. Luxus si užívajú Barbora Richterová (22) a Petra Krištúfková (35).

Boris Kollár už má v zozname mamičiek svojich detí 7 verejne známych mien. Podľa medializovaných informácií mu koncom februára porodila ďalšiu dcéru Monika Ostrihoňová. Počas príchodu malej Sáry na svet však nebol na Slovensku. Už dlhšie sa totiž zdržiava vo svojej vile na Miami, kde je doteraz. 

Boháč však vo svojom americkom hniezdočku nie je sám. Luxusom totiž podľa našich informácií zahŕňa aj potomkov a ich matky. „Boris tam má syna Artura aj s Barborou Richterovou a dcéru Ester s jej mamou Petrou Krištúfkovou,” tvrdí náš zdroj. Zdá sa, že tentoraz mali tmavovlásky smolu a na rad sa dostali blondínky.

Kollár kúpil svoju vilu koncom roka 2011, no aj za tú pomerne krátku dobu už toho zažila naozaj dosť. Spolu s potomkami sa tam totiž striedajú mamičky podnikateľových detí, ktorých počet sa zvyšuje takmer každým rokom. A minulý rok požičal svoje obydlie aj sexi TWiiNS-kám, ktoré tam nakrúcali videoklip. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu