Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Brutálne násilie: Seriálového herca dokopalo 7 chlapov... Pozrite, ako dopadol!

Ondřej Veselý Zobraziť galériu (2)
Ondřej Veselý

PRAHA – Dostal poriadnu nakladačku! Český herec Ondřej Veselý (37), ktorý účinkoval v jednom zo sledovaných seriálov našich západných susedov, na uplynulú stredu len tak skoro nezabudne. Kúsok od divadla, kde hrá, ho totiž brutálne napadli neznámi útočníci. A poriadne ho doriadili.

Hrôza si to iba predstaviť! Urastený český herec Ondřej Veselý, ku ktorému si bežne asi len tak niekto nedovolí, si pred pár dňami prežil doslova peklo. V stredu večer sa vybral do baru neďaleko divadla, kde vraj prišiel na pracovnú schôdzku.

Ako priznal pre český denník Blesk, v pohostinstve sledovala skupinka mužov hokejový zápas Sparta – Plzeň, a umelec si dovolil verejne prezradiť, komu fandí. A to zrejme nemal robiť. „Boli to ľudia, s ktorými som nemal nič spoločné. Hokej ma prakticky nezaujíma, iba som podotkol, že to bude možno ešte zaujímavé. A fandil som Plzni, ktorá prehrávala,“ povedal spomínanému českému denníku Veselý. Okolo jedenástej večer sa vracal späť do divadla  a 200 metrov od neho si ho počkala partička mužov, ktorí ho brutálne napadli.

Jeho kolegyňa z divadla, ktorá bola s ním, ich vraj narátala až 7. Česká hviezda skončila so zranenou chrbticou, opuchom hlavy a s množstvom pomliaždenín. „Pamätám si iba začiatok. Jedného som spacifikoval a zvalil na zem. Myslel som, že je iba jeden. Nevedel som, že za mnou sú ďalší, ktorí ma začali kopať do hlavy,“ opísal Ondřej najhoršie chvíle svojho života a pokračoval v rozprávaní ďalej: „Potom som sa skrčil a dostával len rany do hlavy. Na tvári nič nemám, pretože oni boli takí hrdinovia, že na mňa zaútočili zozadu. Ja som vysoký chlap, keby to bol niekto menší, tak ho mohli zabiť,“ uviedol herec, ktorý sa teraz musí z nepríjemných zranení liečiť.

 „Mám zranenú chrbticu a pomliaždeniny, opúcha to a dosť to bolí, ale snáď bude všetko dobré. Budem teraz pod lekárskou kontrolou, pretože mám aj opuch hlavy, ktorý je vraj celkom zlý, takže ma bude môj doktor strážiť,“ odvetil Veselý, ktorý dúfa, že útočníkov z krčmy niekto spozná a muži zákona ich chytia. „Mala by to riešiť polícia. Sú tam vraj kamery a počul som, že v tom pohostinstve, v ktorom som ich stretol, sa už párkrát objavili, takže si myslím, že by ich mali chytiť. Dúfam, že sa ľudia nebudú báť ich udať, pretože to je nejaká skupinka asi Sparťanov, ktorých je veľa, tak snáď nebudú mať strach,“ dodal na záver umelec, ktorý na ten deň zrejme len tak skoro nezabudne.

Herca Ondřeja Veselého dokopalo 7 útočníkov. Takto dopadol!
Zobraziť galériu (2)
Herca Ondřeja Veselého dokopalo 7 útočníkov. Takto dopadol!

Viac o téme: Ondřej Veselý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu