Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šmrncovná mamička Hilmerová: Na nakrúcanie ako panička z Hollywoodu!

Monika Hilmerová by do amerických ulíc pokojne zapadla. Zobraziť galériu (7)
Monika Hilmerová by do amerických ulíc pokojne zapadla.

BRATISLAVA - Pohodlne, ale stále štýlovo! Monika Hilmerová (39) priviedla svojho synčeka Leonarda na svet zhruba pred rokom, no popri materských povinnostiach hravo zvláda aj tie pracovné. Pred pár dňami sme ju nafotili počas príchodu na nakrúcanie markizáckeho seriálu Búrlivé víno. Herečka si do ateliérov vykračovala tip-top nahodená. Svojím outfitom i výzorom pripomínala niektoré zo zahraničných kolegýň.

Narúcanie markizáckeho Búrlivého vína je v plnom prúde. Účinkuje v ňom i dvojnásobná mamička Monika Hilmerová, ktorá si na pľac odbieha od svojich dvoch ratolestí. A treba uznať, že svoj výzor nezanedbáva ani popri všetkých rodinných povinnostiach. Práve naopak. Na nakrúcanie chodí nahodená tak, že nejedna kolegyňa by si od nej mohla brať príklad.

Moniku sme pred pár dňami stretli pri príchode do filmových ateliérov. Pohodlné džínsy skombinovala s bielou blúzkou a rovnako svetlým kardiganom. Herečke sa na predlaktí hompáľala kabelka a zrejme nenalíčenú tvár si kryla slnečnými okuliarmi. Vďaka ležérnemu outfitu a šmrncovnému účesu chvíľkami pripomínala dokonale nahodené mamičky z Hollywoodu. Spomenúť možno napríklad herečky Jessicu Alba, Mirandu Kerr, či pravú blondínku Reese Witherspoon.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu