Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Belousovová reaguje na Kollárove výroky o Kuzminovej

Anna Belousovová nemá pre Borisa Kollára ani jedno pekné slovo. Zobraziť galériu (6)
Anna Belousovová nemá pre Borisa Kollára ani jedno pekné slovo.

BRATISLAVA - Nahneval ju! Boris Kollár (48) ostro reagoval na tému týkajúcu sa vyjadrenia biatlonistky Anastasie Kuzminovej (29). Tá pre americkú spravodajskú agentúru AP vraj povedala, že sa stále cíti doma aj v Rusku, hoci reprezentuje Slovensko. Podľa tlačovej správy z jej úst dokonca odznelo, že je iba držiteľkou nášho pasu. Hoci tréner dementoval pravdivosť vyjadrenia a poukázal na zlý preklad, podľa podnikateľovho názoru išlo iba o zastierací manéver. Preto si nekládol servítku pred ústa. Jeho slová však nenechali chladnou političku Annu Belousovovú (54).

Slovné prestrelky! Boris Kollár sa nechal rozohniť americkými médiami, ktoré podľa trénera Juraja Sanitru zle preložili výrok olympijskej medailistky Anastasie Kuzminovej. Veta „Som iba držiteľka slovenského pasu, národnosťou som Ruska, tu som doma.” ho donútila napísať poriadne ostrý status na adresu úspešnej biatlonistky„Byť na mne, ti ho (slovenský pas, pozn. red.) vezmem a pošlem ťa aj s tou medailou do r*ti!” znela najtvrdšia časť pomerne dlhej reakcie.

Na Slovensku sa našli ľudia, ktorí s boháčom súhlasili, ale samozrejme aj takí, ktorých jeho slová poriadne pobúrili. Do druhej skupiny patrí aj politička Anna Belousovová. „On sa môže vyjadrovať akurát tak k tomu, v čom je doma: psychológia zlatokopiek, demografický vývoj, značkové handry a doplnky, plastické operácie...” reagovala na článok o Borisovi prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti.

Topky.sk kontaktovali predsedníčku strany Národ a spravodlivosť s otázkou, čo ju na boháčovom príspevku najviac pobúrilo. „Je to človek, ktorý sa tu predvádza len svojimi milenkami a nespočetným množstvom detí, svojou absolútnou amorálnosťou. Myslím si, že ak si podnikateľ poctivo zarába, tak má iné IQ ako Boris Kollár a nemá potrebu predvádzať sa v médiách takýmto vulgárnym spôsobom,” povedala nám Belousovová. 

Ako sme sa dozvedeli, Anastasiu považuje za hodnotného človeka, ktorého obdivuje.„Ona je veľmi dobrý a srdečný človek a tu sa ozve niekto, kto by mal byť radšej ticho, kto sa dostane na stránky médií len preto, že ide vyvenčiť zase niektorú inú matku svojho dieťaťa. Proste amorálny, podvratný človek, ktorý by sa jej mal ospravedlniť, ak na to má IQ,” poznamenala politička.

Ako žena, ktorá bola vydatá za Rusa žijúceho na Slovensku, totiž úplne chápe Anastasiine pocity. „Ona neodišla z Ruska preto, že by znenávidela Rusko, ale nezhodla sa s biatlonovým zväzom. To, že ona povie, že sa tam cíti doma... preboha, veď ona tam je doma, vždy bude Ruska, aj keď bude žiť hocikde na svete a z toho by sme si práve mali brať príklad,” uviedla politička s poukázaním na Slovákov, ktorí po týždni v Prahe hovoria česky.;

V závere nášho rozhovoru Belousovová našla pre Kollára možné ospravedlnenie, no ani to nevyznieva voči nemu pozitívne. „On za to možno ani nemôže, lebo možno ani nemá city. Niekto ich má zakrpatené a niekto ich nemá ani vyvinuté,” vyjadrila sa na Borisovu adresu, hoci ho osobne nepozná. „Vďaka Bohu nie, ja sa nepohybujem v takej spoločnosti,” uzavrela tému sarkastickou bodkou.

V súvislosti s Kollárovou ostrou reakciou na Facebooku sme sa s ním snažili skontaktovať a zistiť, či to naozaj myslel tak, ako napísal, alebo išlo o prvotné vzplanutie hnevu, ktoré potom prehodnotil. „Nebudem sa vyjadrovať k ničomu,” reagoval v esemeske. Neskôr však na sociálnej sieti priznal, že prestrelil. „Ak to Anastasia nepovedala, beriem späť svoje príkre slová a hlboko sa ospravedlňujem,” napísal.

Anna Belousovová adresovala Borisovi Kollárovi pár štipľavých slov.
Zobraziť galériu (6)
Anna Belousovová adresovala Borisovi Kollárovi pár štipľavých slov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu