Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dominika Stará drasticky schudla: Pohľad na ňu naháňa strach!

Dominika Stará v priebehu posledných mesiacov výrazne schudla. Zobraziť galériu (14)
Dominika Stará v priebehu posledných mesiacov výrazne schudla.

BRATISLAVA – Fanúšikovia plní obáv! Bývalá superstaristka Dominika Stará (20) sa už viac ako dva roky zdržiava v Amerike. Od leta 2011 si tam plní svoj spevácky sen. Je však otázne, či mladej blondínke pobyt za veľkou mlákou prospieva. V poslednej dobe totiž až nezdravo schudla a svojich priaznivcov vystrašila prepadnutou tvárou i kruhmi pod očami.

Vyzerá nezdravo! Túto vetu si pri pohľade na aktuálne fotografie Dominiky Starej povedia zrejme viacerí. Tvár večne usmiatej finalistky prvého ročníka speváckej šou Česko Slovenská SuperStar sa totiž výrazne zmenila. Ešte pred rokom mala blondínka bucľatejšie líčka a oblé krivky na tých správnych miestach, no dnes je poriadne pochudnutá.

Prepadnutá tvár a príliš štíhla postava zaskočili aj viacerých speváčkiných fanúšikov. Tí sú znepokojení z toho, že by si Dominika mohla privodiť nejaké zdravotné problémy. „Nepreháňaj to. Si strašne chudá,” reagovali niektorí z nich. „Začni jesť, lebo ti to bude nanič, keď sa ocitneš v nemocnici kvôli anorexii. Predtým ti to svedčalo oveľa viac,” pridal svoj názor ďalší z jej priaznivcov.

V súvislosti s týmito obavami sme oslovili aj mamu bývalej superstaristky. Pani Stará nás však hneď odkázala na Dominikinho amerického manažéra. Rovnaká bola aj reakcia samotnej speváčky, ktorú sme kontaktovali mailom na jej súkromnej adrese. O vyjadrenia sme preto požiadali aj jej zástupcu. Počas celého týždňa sme sa však odpovede nedočkali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu