Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyziabnutá superstaristka v MEGAťažkých šatách: Div, že ju nezlomili!

Dominika Stará Zobraziť galériu (5)
Dominika Stará (Zdroj: Facebook D.Š.)

NEW YORK - Fúúúha! Bývalá superstaristka Dominika Stará (22) už niekoľko rokov žije za veľkou mlákou a úspešne tam rozbieha svoju spevácku kariéru. Najnovšie napríklad vystúpila v jednom z legendárnych amerických podnikov... A patrične sa na túto príležitosť aj nahodila - dala si ušiť žiarivé šaty zo 16 000 kúskov krištáľov. No to trochu nedomyslela - módny kúsok totiž vážil neuveriteľných 9 kíl. Div, že ich blondínka na svojom vyziabnutom tele vôbec uniesla.

Dominika Stará, ktorá sa do povedomia Slovákov dostala vďaka speváckej šou SuperStar, si už niekoľko rokov žije za veľkou mlákou svoj americký sen. Spieva, nahráva piesne, vystupuje... Zdá sa, že sa jej skutočne darí. 

Najnovšie sa speváčka na Facebooku pochválila fotkou z vystúpenia v jednom z legendárnych podnikov v Amerike. A na túto príležitosť sa blondínka aj patrične vymódila. Šaty si nechala ušiť na mieru od jednej z miestnych návrhárok a kúsok si nechala vyzdobiť 16 tisíckami krištáľov. 

Model nakoniec kvôli kamienkom vážil až neuveriteľných 9 kíl. No a to v prípade útlej Dominiky rozhodne nie je zanedbateľná váha. Kráska totiž v Amerike rapídne schudla a dnes púta pozornosť vyziabnutým telíčkom a trčiacimi kosťami. Div teda, že ju megaťažké šaty nezlomili v páse. 


Drasticky vychudnutá superstaristka Stará: Pohľad na ňu naháňa strach!

​Pohľad na vychudnutú superstaristku naháňa strach: Dominika, reboha, choď sa najesť!


Dominika Stará sa na svojom Facebooku pochválila megaťažkými šatami, ktoré mala na jednom z vystúpení. Kvôli kamienkom vážili neuveriteľných 9 kíl.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Stará sa na svojom Facebooku pochválila megaťažkými šatami, ktoré mala na jednom z vystúpení. Kvôli kamienkom vážili neuveriteľných 9 kíl.  (Zdroj: Facebook D.Š.)

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu