Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Koniec naivnej panny zo SuperStar: Je sexi a dráždi Američanov!

Dominika Stará bola v časoch SuperStar krehkým dievčatkom a netajila sa tým, že je panna. Časom sa z nej ale vykľula poriadna dračica. Zobraziť galériu (10)
Dominika Stará bola v časoch SuperStar krehkým dievčatkom a netajila sa tým, že je panna. Časom sa z nej ale vykľula poriadna dračica.

NEW YORK – Zmenila sa! Bývalá superstaristka Dominika Stará (19) už dávno nie je tým nevinným dievčatkom, akým bývala počas svojho pôsobenia v súťaži. Za štyri roky totiž výrazne dospela, čo sa pochopiteľne odrazilo aj na jej vzhľade. V súčasnosti je z blondínky zvodná sexica, ktorá sa Američanom predvádza v poriadne zmyselných pózach.

Všetko je inak! Dominiku Starú spoznali Slováci a Česi ako mladučké dievčatko zo Šamorína, ktoré túži uspieť v súťaži SuperStar. Krehká študentka sa v tom čase netajila tým, že je ešte stále pannou a neskúsená bola nielen na poli lásky. S pribúdajúcimi rokmi sa z nej však vykľula sexi kočka, ktorá žne úspech za veľkou mlákou.

Bývalá superstaristka sa totiž momentálne môže chváliť ocenením najlepšia R&B speváčka, ktoré získala v súťaži New England Urban Music Awards. „Chcela by som sa poďakovať všetkým, čo za mňa hlasovali. Je to naša prvá cena a bude ich ešte omnoho viac. Ďakujem môjmu teamu, bez ktorého by to nešlo,“ napísala na margo toho na sociálnej sieti blondínka.

Súčasťou odovzdávania cien bolo aj Dominikino vystúpenie, na ktoré sa speváčka nahodila do vyzývavého outfitu. Kombinácia legín so zvieracou potlačou, top končiaci sa pod prsiami a blonďavá hriva určite pútali pozornosť nejedného z prítomných pánov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu