Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Český šoubiznis čumí: Najprv zviedla ženáča, teraz ukázala holú r*ť!

Ornella Štiková sa v Čechách preslávila tým, že zviedla ženatého podnikateľa Josefa Koktu. V týchto dňoch sa hlási o slovo holým zadkom. Zobraziť galériu (4)
Ornella Štiková sa v Čechách preslávila tým, že zviedla ženatého podnikateľa Josefa Koktu. V týchto dňoch sa hlási o slovo holým zadkom.

PRAHA – Hlavne zaujať! Ornella Štiková (21) je v susedných Čechách známa iba vďaka tomu, že zviedla ženatého podnikateľa Josefa Koktu (57), manžela známej moderátorky. Slávychtivej blondínke sa touto aférou podarilo úspešne napĺňať stránky bulváru a neverníkovi porodila syna Quentina. A hoci by sa mohlo zdať, že svojská mamička už nemá čím prekvapiť, opak je pravdou. Holým zadkom sa totiž na sociálnej sieti pýši len málokto.

(Ne)prekvapila! Česko a Slovensko je plné mladých dievčat bažiacich po tom, aby sa stali súčasťou šoubiznisu. Občas sa kvôli tomu uchyľujú aj k takým veciam, ktoré by človek so zdravým rozumom a súdnosťou zrejme neurobil. U našich západných susedov v tejto kategórii jednoznačne vedie Ornella Štiková. Tá sa preslávila tým, že moderátorke Gabriele Partyšovej uchmatla manžela Josefa Koktu.

Mladá blondínka je však povestná aj svojou bezprostrednosťou. Novinárom napríklad často vykvákala, aké sexuálne praktiky má otec jej dieťaťa rád a nemala problém prezradiť aj iné detaily z ich spálne. Najnovšie sa mamička malého Quentina postarala o rozruch prostredníctvom sociálnej siete. Tam zverejnila fotku z dovolenky, na ktorej pózuje úplne nahá. A nevidia ju len jej priatelia, ale úplne každý, kto na jej profil narazí. „Myslím si, že tá fotka nie je vulgárna. A prečo si neurobiť peknú pamiatku na peknú spomienku,” pripísala k snímke Ornella. Čo si o takomto zábere myslíte vy? 

Ornella Štiková sa pri mori fotila úplne nahá.
Zobraziť galériu (4)
Ornella Štiková sa pri mori fotila úplne nahá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu