Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hasprová ukázala stehienka aj čosi iné: Katka, čo ti to tam trčí?!

Katka Hasprová na obrazovkách provokovala, no ukázala aj menší nedostatok. Zobraziť galériu (7)
Katka Hasprová na obrazovkách provokovala, no ukázala aj menší nedostatok.

BRATISLAVA - Provokovala! Katka Hasprová (41) sa pred pár dňami ukázala v premiére relácie Nikto nie je dokonalý na obrazovkách verejnoprávnej televízie. Hoci nezvolila ultra krátke šaty, pri sedení aj tak poodhalila výraznú časť stehienok. Okrem toho si však pozorní diváci mohli všimnúť, že bola v outfite poriadne napasovaná. Trblietavý kúsok zrejme nebol šitý na jej prednosti, a tak speváčka predviedla aj záhyby kože.

Pred pár dňami na obrazovkách RTVS hviezdila Katka Hasprová. Stala sa totiž najúspešnejšou účastníčkou silvestrovskej relácie Nikto nie je dokonalý, ktorú včera verejnoprávna televízia reprízovala.

Názov programu by sa dal pokojne použiť aj v prípade samotnej speváčky. Tmavovláska si totiž obliekla krátke trblietavé šaty, čo zrejme oľutovala hneď pri usádzaní sa do kresla. Priamo oproti divákom v štúdiu, bez stolíka, ktorý by ju kryl, sa táto bežná činnosť stala pomerne náročnou. Veď aj kamera jej takmer nahliadla hlboko pod sukňu. 

Horná časť však bola tiež problematická. Speváčka evidentne len tak-tak napchala do tohto kúsku svoje objemné vnady. Natesno nasúkaná do puzdra minišiat predviedla záhyby, ktoré sa jej vytlačili v podpazuší. Katkini obdivovatelia si však asi tieto nedostatky nevšímali a skôr sa sústredili na jej poodhalené stehienka, ktoré po celý večer ukazovala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu