Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kalisová po roku opäť na Markíze: Mirka, takúto ťa nepoznáme!

Miriam Kalisová moderuje novú súťaž na Markíze. Na rozdiel od Televíznych novín sa môže usmievať. Zobraziť galériu (8)
Miriam Kalisová moderuje novú súťaž na Markíze. Na rozdiel od Televíznych novín sa môže usmievať.

BRATISLAVA – Iná ako predtým! Miriam Šmahel Kalisovú (29) si diváci pamätajú predovšetkým z Televíznych novín, ktoré roky moderovala. Časom sa presunula do večerného spravodajstva, kde uvádzala nočné správy. Tie však v septembri minulého roka definitívne skončili. Hnedovláska sa potom z obrazoviek úplne vytratila. Po viac ako roku sa však opäť objavuje na obrazovkách Markízy. No formálny výraz tváre najnovšie vystriedal úsmev, sebavedomé vystupovanie zas tréma.

Hlavná spravodajská relácia to síce nie je, ale opäť je na obraze! Markizácka moderátorka Miriam Šmahel Kalisová sa v pondelok postavila po vyše roku opäť pred kamery. Naposledy ju diváci mohli sledovať v Nočných televíznych novinách, ktoré skončili v septembri minulého roka. A keďže bola brunetka bola v tom čase tehotná, odišla predčasne na materskú. 

Aktuálne sa však mamička ročnej dcérky Mie rozhodla prijať ponuku na moderovanie markizáckej televíznej súťaže. Zaujímalo nás, ako zvládala po dlhej dobe svoje účinkovanie pred kamerami. „Mala som strašnú trému. Dúfam, že to nebolo vidieť. Cítila som veľkú zodpovednosť, keďže som nemala čítačku a bolo to naživo,“ odvetila Kalisová. Tá prijala ponuku hlavne preto, že nakrúcanie nezaberá veľa času - dovedna asi hodinu. „Neplánovala som sa ešte vrátiť naplno, no zároveň by som nerada vyšla z cviku. Malú v tom čase zatiaľ stráži ocino,“ netajila.

Brunetku teraz môžu diváci sledovať v inej polohe, ako tomu bolo v Televíznych novinách, kde sa musela tváriť vážne a seriózne. V súťaži je Miriam po celý čas dobre naladená, čo oceňuje aj ona sama: „Páči sa mi to aj preto, že sa usmievam a som veselá, keďže súťažiaci môžu vyhrať aj pekné sumy peňazí.“  Kalisová sa v súťažnom formáte bude striedať s kolegom Slávom Jurkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu