Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Projekt DJ Andrej z Mama, ožeň ma prvýkrát otcom: Narodila sa mi princezná!

Z Andreja a Lenky sú už šťastní rodičia. Zobraziť galériu (5)
Z Andreja a Lenky sú už šťastní rodičia.

MALČICE – Hudba a počítače musia bokom! Projekt DJ Andrej (25), ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v jojkárskej šou Mama, ožeň ma, vstúpil do nového roka už ako hrdý otecko. Pred pár dňami mu totiž partnerka Lenka (25) porodila dcérku. Pre mladú mamičku je to už druhý potomok.

Už sú štyria! Andrej sa do jojkárskej šou Mama, ožeň ma prihlásil ako slobodný mladík túžiaci po láske. Hoci v relácii ju nenašiel, v súčasnosti je šťastne zadaný. Dokonca sa už spoločne s partnerkou Lenkou raduje z dvoch ratolestí.

Slobodnú mamičku spoznal Andrej ešte počas nakrúcania jojkárskeho projektu. Zaujímavé je, že do rodného domu si ju nasťahoval pomerne rýchlo. „Týždeň po natáčaní som si povedal, že čo budeme špekulovať. A odvtedy sme spolu,” prezradil nám v lete minulého roka Projekt DJ, ktorý si svoju tehotnú partnerku plánoval vziať za ženu.

Či dvojica svoj vzťah spečatila svadbou, nevedno. Isté však je, že už pár dní sa radujú z dcérky, ktorej dali meno Timea. „Dneskaj o 8:49 sa mi narodila malá. Konečne sa mi splnil sen,” pochválil sa na sociálnej sieti Andrej, ktorý zverejnil aj fotografie svojej princezničky.

FOTO: Projekt DJ Andrej sa svojou ratolesťou popýšil na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (5)
FOTO: Projekt DJ Andrej sa svojou ratolesťou popýšil na sociálnej sieti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu