Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Projekt DJ Andrej po šou Mama, ožeň ma: Nová láska... a hneď tehotná!

Projekt DJ Andrej v šou Mama, ožeň ma síce nenašiel lásku svojho života, no vďaka relácii sa spoznal s Michalovčankou Lenkou. Tá je v súčasnosti v radostnom očakávaní. Jedno dieťa má z predchádzajúceho vzťahu. Zobraziť galériu (5)
Projekt DJ Andrej v šou Mama, ožeň ma síce nenašiel lásku svojho života, no vďaka relácii sa spoznal s Michalovčankou Lenkou. Tá je v súčasnosti v radostnom očakávaní. Jedno dieťa má z predchádzajúceho vzťahu. (Zdroj: internet - facebook)

MALČICE – Zamilovaný ako nikdy predtým! Projekt DJ Andrej (25) známy z jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma, sa opäť teší zo života. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, už takmer dva mesiace je šťastne zamilovaný do mladej Michalovčanky Lenky (25). A láska to musí byť ako hrom. Veď aj napriek tomu, že nie sú zosobášení, nazývajú sa manželmi. To však nie je všetko. Už o niekoľko mesiacov sa im narodí prvé dieťa.

Opäť má dôvod na úsmev. Projekt DJ Andrej sa do povedomia verejnosti dostal vďaka účinkovaniu v jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma. Na obrazovkách v súčasnosti bojujú o jeho srdce dve ženy – sebavedomá tanečnica Viera a usilovná vysokoškoláčka Miška. Ako sa nám však podarilo zistiť, u odborníka na počítače sa nepodarilo uspieť ani jednej z nich. Mládenec z východného Slovenska však nezúfa. Nemá dôvod - je šťastne zamilovaný.

Jojkárska šou mu totiž predsa len priniesla lásku. Ako topkám prezradil hrdý nositeľ titulu Čelo roka, svoju novú partnerku spoznal ešte počas nakrúcania relácie. „Lenka videla moju upútavku v televízii a zapáčil som sa jej. Kontaktovala ma s tým, či by sme sa nemohli stretnúť a spoznať sa. Súhlasil som,“ povedal pre topky.sk producent Andrej. Do oka si dvojica padla takmer okamžite. Veď stačilo len zopár dní a už spolu bývali. „Týždeň po natáčaní som si povedal, že čo budeme špekulovať. A odvtedy sme spolu,“ otvorene priznal zamilovaný mladík.

O tom, že Projekt DJ zrejme našiel ženu svojho života svedčí aj fakt, že partnerka je v radostnom očakávaní. „Priateľka je tehotná, na bábätko sa veľmi tešíme,“ prezradil východniar, ktorý už plánuje aj svadbu. A hoci bude veselica až o pár mesiacov, s mladou Michalovčankou sa už teraz nazývajú manželmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu