Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nahá na ulici a potom facky: V jojkárskej šou poriadne pritvrdili!

Vierka pobehovala na dedinskej zábave nahá. Andrejova mama potrestala jej správanie poriadne silnými fackami. Zobraziť galériu (13)
Vierka pobehovala na dedinskej zábave nahá. Andrejova mama potrestala jej správanie poriadne silnými fackami.

MALČICE – Lepšie by to nevymyslel ani režisér Zdeněk Troška! Dnešná epizóda jojkárskej šou Mama, ožeň ma bude chvíľkami pripomínať komediálnu trilógiu Slunce, seno... Pričiní sa o to potenciálna nevesta Vierka, ktorá svojím správaním vytočí nádejnú svokru do nepríčetnosti. V dedinke na východnom Slovensku tak počas nakrúcania nechýbala erotika, pár faciek, ani poriadna hanba.

Projekt DJ Andrej z východného Slovenska sa do jojkárskej šou Mama, ožeň ma prihlásil s cieľom nájsť si životnú lásku. Jednou z potenciálnych neviest bola aj škandalózna striptérka Vierka, ktorej v súčasnosti nádejná svokra nevie prísť ani na meno. Bratislavčanka jej totiž vyrobila takú hanbu, akú dedinka pri Michalovciach ešte doposiaľ asi ani nezažila.

Na zábave v kultúrnom dome, kde bol hlavnou hviezdou večera Projekt DJ Andrej, sa totiž Vierka odviazala až príliš. S nosatým mladíkom sa pred zrakmi všetkých prítomných ľudí vášnivo bozkávala. Neskôr sa vlnila do rytmov hudby a postupne zo seba zhadzovala kusy oblečenia. Keďže je ako striptérka zvyknutá dotiahnuť svoje vystúpenie do konca, inak tomu nebolo ani v tomto prípade.

Svedkom Vierkinho vyčíňania bola ale aj Andrejova mama, ktorá sa išla od hanby prepadnúť. Nečudo, že jej pri pohľade na to všetko rupli nervy. „Hanbi sa, ty sviňa jedna. Ku*va mi v dome nebude,” kričala rozzúrená pani, pričom nehanebnicu ťahala von z kultúrneho domu. Keď už boli Andrejove ženy mimo diskotékových svetiel, vrazila temperamentná východniarka dievčine také facky, že jej skoro hlava odletela.

V súvislosti s incidentom sme preto Vierku oslovili s otázkou, či si nemyslí, že to nádejná svokra prehnala. „Bolo mi to nepríjemné. Ale nakoľko som si účinkovanie v šou zvolila sama, musela som si to nechať. Andrejova mama je v pohode žena a mne bolo v živote nepríjemných už veľa vecí,” poznamenala pre topky.sk plavovláska.

Bratislavčanka sa tiež netajila tým, že pod jej vyčíňanie sa podpísal aj alkohol. „Jasné, že sa pilo, veď čo už len na takej dedinskej zábave budete robiť? Bola borovička, dobre bolo,” pochvaľovala si vydarenú akciu Vierka. Príjemná atmosféra a nejaké to promile sa podpísali tiež pod to, že sa vášnivo bozkávala aj s hviezdou večera – Projekt DJom Andrejom. „Je to dobrý chlapec. A dobre sa bozkáva,” uzavrela so spokojnosťou v hlase kontroverzná tanečnica. Tá ale môže na junáka z Malčíc už len spomínať. Ako sme vás nedávno na topkách informovali, majster hudobného umenia je momentálne zadaný a jeho partnerka je v radostnom očakávaní.

Vierka a Andrej sa na dedinskej zábave takto olizovali.
Zobraziť galériu (13)
Vierka a Andrej sa na dedinskej zábave takto olizovali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu