Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zamilovaný Paco do finále Farmy: Bolestné víťazstvo s trpkou príchuťou!

Farmár Pavol Styk sa stal druhým finalistom na úkor svojej milovanej Veroniky Pavlíkovej. Zobraziť galériu (11)
Farmár Pavol Styk sa stal druhým finalistom na úkor svojej milovanej Veroniky Pavlíkovej. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už v nedeľu sa vo veľkom finále rozhodne o absolútnom víťazovi markizáckej reality šou Farma. Prvá finalistka je známa už od utorka. Je ňou Seničanka Božena Candráková (34). Vo včerajšom semifinále sa rozhodovalo o jej súperovi. V dueli sa stretli Pavol Styk (20) a jeho milovaná Veronika Pavlíková (19). A hoci k nej mladík prechováva hlboké city, porazil ju. Postup má pre neho trpkú príchuť.

Markizácki exfarmári svojím minulotýždňovým príchodom na statok poriadne zamiešali karty. Hlasmi totiž rozhodli o osude poslednej štvorice súťažiacich. Postupne z hry vyradili Nikoletu Prokšovú, ktorá si podľa nich výhru zaslúžila najmenej, a do finále posunuli Boženu Candrákovú. Nepriamo tak rozhodli aj o tom, že vo štvrtkovom semifinále sa proti sebe postavili Veronika Pavlíková a Pavol Styk, ktorí mali k sebe počas pobytu mimo civilizácie najbližšie. Sympatický mladík sa dokonca netajil ani tým, že sa do súperky zamiloval. Dokonca o svojich citoch otvorene prehovoril aj pred samotným duelom.

V boji o postup do veľkého finále však milovanú vôbec nešetril. V napínavom dueli sa rozhodovalo netradične až vo štvrtej disciplíne, ktorú zvládol lepšie Styk. „Nie som sklamaná vôbec, pretože ja som na Farme vyhrala strašne veľa. Vyhrala som to, že som tu mohla byť, veľakrát som sa prekonávala psychicky a dokázala som to, že na mňa môžu byť rodičia pyšní. To je pre mňa to najdôležitejšie,“ povedala tesne po svojej prehre Pavlíková. Veronika sa teší z toho, že aj vďaka jej pôsobeniu v šou bude rodina fungovať tak, ako si predstavovala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu