Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Úsmevný prešľap nového šéfa Markízy: Herr direktor, das ist trapas!

Matthias Settele v Záhorskej Bystrici - bez úsmevu, ale v nových topánkach s cenovkou na podrážke. Zobraziť galériu (6)
Matthias Settele v Záhorskej Bystrici - bez úsmevu, ale v nových topánkach s cenovkou na podrážke.

BRATISLAVA - Treba uťahovať opasky! To je úloha, s ktorou do Markízy prišiel nový riaditeľ Matthias Settele (46). Zamestnanci televízie sú odvtedy v neistote a majú obavy o svoje miesta. Ani samotného šéfa nevidno v Záhorskej Bystrici často s úsmevom. Je totiž stále ponorený do uvažovania nad ďalším smerovaním stanice a nevyhnutnými šetriacimi opatreniami. Starosti, ktoré nosí na ramenách, zrejme spôsobili, že si zabudol strhnúť cenovku z nových topánok.

V Markíze nastali s príchodom Rakúšana Matthiasa Setteleho krušné časy. Jeho úlohou je totiž v prvom rade uťahovanie opaskov pri výrobe relácií a zrušenie pomerne veľkého počtu pracovných miest. „Niektoré pozície zaniknú,” priznal nedávno v rozhovore pre denník SME.

Množstvo povinností spojených s denno-denným pendlovaním medzi Bratislavou a Viedňou mu nedávajú priestor na to, aby venoval dostatok času samému sebe. Hoci si pred pár dňami evidentne kúpil nové topánky, zabudol z nich strhnúť cenovku. I keď takýto prešľap nie je žiadnou katastrofou, módne magazíny považujú niečo podobné za trapas. Odporúčajú, aby si noví majitelia obuvi strhávali štítky ihneď po zakúpení tovaru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu