Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odklepnuté: Ťapáková skončila v Markíze expresne rýchlo!

Zuzanu Ťapákovú vystriedal na poste generálneho riaditeľa televízie Markíza Matthias Settele. Zobraziť galériu (3)
Zuzanu Ťapákovú vystriedal na poste generálneho riaditeľa televízie Markíza Matthias Settele.

BRATISLAVA - Začiatkom septembra sme vás na topkách informovali o tom, že dni Zuzany Ťapákovej (51) ako šéfky Markízy sú už zrátané. Netrvalo dlho a je známe aj meno jej nástupcu. Dnes bol za generálneho riaditeľa televízie vymenovaný Rakúšan Matthias Settele (46). Do funkcie by mal nastúpiť 1. októbra.

„Som rád, že v osobe Matthiasa získavame skúseného profesionála, ktorý povedie spoločnosť v týchto kritických časoch na trhu, ktorý považujeme za jeden z kľúčových,” povedal Christoph Mainusch, výkonný riaditeľ CME. „Veríme, že Matthiasove bohaté skúsenosti z oblasti televízneho vysielania a produkcie budú pre nás prínosom. Rád by som taktiež poďakoval Zuzane za roky strávené v TV Markíza,” dodal. 

„Teším sa na riadenie tímu na Slovensku a som rád, že budem súčasťou úspechu Markízy a prispejem k rozvoju staníc a značiek naprieč všetkými médiami,” reagoval Settele.

Matthias Settele pred nástupom do CME zastával pozíciu generálneho manažéra v spoločnosti Turner Nordic a Baltic a pôsobil ako senior konzultant pre rakúsku verejnoprávnu televíziu ORF. Taktiež bol televíznym a produkčným konzultantom pre viaceré medzinárodné televízne skupiny vrátane RTL Group, MTG/Viasat group a Turner Broadcasting International, ako aj televízne stanice, produkčné spoločnosti a univerzity v rámci Európy. Pred začiatkom dráhy konzultanta pracoval ako Senior Vice Prezident pre obchodné záležitosti pre spoločnosť RTL v Nemecku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu