Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďurianovej návrat ohrozený: Už bola dohodnutá a potom... Nečakaný škrt!

Nikto nevie, aké zmeny nový generálny riaditeľ Markízy plánuje. Posunie sa tým návrat Marianny Ďurianovej? Zobraziť galériu (4)
Nikto nevie, aké zmeny nový generálny riaditeľ Markízy plánuje. Posunie sa tým návrat Marianny Ďurianovej?

BRATISLAVA - Vráti sa?! Marianna Ďurianová (36) sa na televíznych obrazovkách neobjavuje už viac ako rok. Narodil sa jej totiž synček Romanko (1), ktorému sa naplno venuje. Ako sa nám však podarilo zistiť, so Zuzanou Ťapákovou (51) sa prominentná mamička nedávno dohodla, že sa v novembri vráti do práce. No dnes to už také isté nie je. Generálna riaditeľka bola totiž odvolaná. Nahradil ju Rakúšan Matthias Settele (46), ktorý môže všetko zmeniť.

V čase, keď Marianna Ďurianová otehotnela, plánovala iba krátku materskú dovolenku. Keď sa jej však narodil synček Romanko, všetko sa zmenilo. Termín nástupu do Markízy neustále odsúvala. No dnes je už situácia iná. Ako sa nám podarilo zistiť, moderátorka má konečne stanovený termín svojho návratu. „Na televíznych obrazovkách by sa mala začať objavovať od novembra,“ prezradil pre topky.sk zdroj zo Záhorskej Bystrice.

Má to však háčik. Išlo o dohodu so Zuzanou Ťapákovou, ktorú majitelia Markízy medzičasom odvolali. Novým generálnym riaditeľom sa stal Rakúšan Matthias Settele, ktorý môže poriadne zamiešať kartami. 

Situácia je momentálne v Záhorskej Bystrici poriadne napätá. Nikto nevie, ako bude modro-žltá televízia fungovať pod jeho manažmentom. Nový šéf sa netají tým, že plánuje robiť v Markíze poriadne výrazné zmeny. Je teda jasné, že ani dlhoročné tváre nemajú flek istý. Ako to teda bude s návratom Marianny Ďurianovej, ostáva v túto chvíľu otvorené.

Marianna Ďurianová na televíznej obrazovke vždy žiarila. Ak chcete vedieť, ako jej to pristalo a ako vyzerá mimo kamier, pozrite si to na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu