Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pochudnutý Fedor Flašík: Pravda o manželskej kríze s Monikou!

Fedor Flašík sa v poslednej dobe objavuje v spoločnosti bez svojej manželky. Zobraziť galériu (6)
Fedor Flašík sa v poslednej dobe objavuje v spoločnosti bez svojej manželky.

BRATISLAVA – Partnerské problémy! Toto slovné spojenie sa v poslednej dobe dosť intenzívne skloňuje v súvislosti s manželmi Monikou (45) a Fedorom (55) Flašíkovcami. Nielenže sa reklamný mág objavuje v spoločnosti bez svojej polovičky, ešte k tomu v uplynulých mesiacoch aj výrazne pochudol. Je úbytok váhy spôsobený trápením sa vo vzťahu? Priamo u podnikateľa sme zisťovali, či sú pravdivé správy, že to medzi ním a političkou škrípe.

Už nejaký ten čas sa slovenským šoubiznisom šíria reči, že manželstvo Moniky a Fedora Flašíkovcov prechádza krízou. Ich zväzok je údajne len oficiálny a idylka z ich vzťahu vraj vyprchala. Podnikateľ sa počas uplynulého víkendu znovu objavil v spoločnosti bez svojej ženy, čo spustilo lavínu ďalších klebiet. Priamo u milionára sme preto zisťovali, ako sa veci majú.

„Vôbec neviem, čo vám mám k tomu povedať. Monika sa momentálne venuje svojej kampani a preto so mnou nechodí do spoločnosti či na golf. Možno práve kvôli tomu má niekto pocit, že sa niečo deje,” reagoval na margo údajných manželských problémov Flašík, keď sme ho oslovili. „Ale je to blbosť,” vyvrátil pochybnosti.

Podnikateľ sa tiež netajil tým, že úbytok hmotnosti bol cielený a neskrýva sa za ním nejaká vzťahová kríza. „Počas leta som si povedal, že troška schudnem. Zhodil som 6 kíl, behal som denne 14 km a jedol som len rybičky bez prílohy, nelízal som zmrzlinu a vyhýbal som sa sladkému,” prezradil svoj recept na zhadzovanie prebytočného tuku Fedor, ktorý strávil väčšinu prázdnin v chorvátskom letovisku. „Venoval som sa deťom, vnučke a chudnutiu,” uzavrel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu